Wednesday, August 26, 2020

Update Pertandingan Syair di Youtube.



Assalamualaikum and Hello Coconuts ~

Harini Cuya penat la...Bukan penat apa,penat menunggu dah sakit kepala memikir. Fikir apa tu?
Ala..pasal pertandingan syair di youtube yang Cuya pernah mention tu.

Sepatutnya malam ni sebelum kul 10 youtuber tu akan umumkan top 28 peserta syair tu. Tapi dia kata kena tengok video esok pulak. Ya Allah...Cuya punya sabar menunggu...ko tahu tak seram weiii??serammmm...Berdebor rasa

Lepas tu, kalau dapat jadi top 28, akan ditapis lagi menjadi top 15. Hah.. yang top 15 ni yang akan dapat hadiah.  Ada 3 hadiah utama dan 12 saguhati. Wei....kalau Cuya dapat top 15 pon bersyukur dah.Tak yah kira hadiah..sumpah takut....taknak expect tinggi sebab Cuya punya syair biasa2 je.

Ingat tak pertandingan sajak yang Cuya masuk dalam ig? Cuya cuma tukar sikir-sikit sajak tu dan jadikan syair. Syair pun Cuya bedal je..entah betul entah tidak..herm.. 
Cuya dah tawakal dah.

Apa-apa pun,harap korang doakan Cuya berjaya masuk ke final. Ceh ..macam pertandingan besar lak. Maklumla,Cuya tak pernah join contest sebegini, lagi-lagi dengan youtuber yang femes.Kita hanya picisan.Hahahaha

Moga Nurnasuha Mohd Fadzil dapat jadi top 15 dalam pertandingan syair di Youtube.

Amin..

Wish me luck! Adios amigos >_0


16 comments:

  1. Uyoo cuya,, don't worry, semoga cuya boleh jadi top 3 terus hehehe btw cuya dh boleh klik button folow kat blog kite, kita pun baru je jumpa button folow cuya dekat bawah sekali, tak perasan pula duduk bawah,,

    ReplyDelete
  2. insyaallah semoga berjaya.
    Ammi last bersyair masa tingkatan 4. itu pun jadi suara latar je ahaksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin....suara latar pun ad pengalaman gk..hehe

      Delete
  3. All the best Cuya. Moga mendapat tempat dalam contest syair tu nanti :)

    ReplyDelete
  4. Terbaik la cuya! Good luck tau!

    ReplyDelete
  5. abe kie percaya Cuya akan masuk final punya! Good luck!

    ReplyDelete