Sunday, January 15, 2012

"1st Edition New Year Giveaway 2012 by Airin Ayda"

"7/Januari/2012 - 31/Januari/2012"










   SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
  1. Terbuka kepada semua FOLLOWERS blog - akumizzayda.blogspot.com.
  2. Tak kira sama ada LELAKI & PEREMPUAN.
  3. LIKE fanpage blog - AIRIN AYDA.
  4. Tak payah tag blogger lain..tapi PROMOTE giveaway ni.
  5. Peserta dikehendaki membuat satu SIGN PICTURE dengan nama  "AYDA". *sign picture akan disimpan di album fanpage Ayda beserta link blog peserta sebagai tanda penghargaan.
  6. Pemenang akan di pilih secara RANDOM.
Contoh Sign picture.. 
tengok KAT SINI 



     CARA-CARA UNTUK MENYERTAI :





  1. Buat satu entry bertajuk - "1st Edition New Year Giveaway 2012 by Airin Ayda"
  2. Letak BANNER kat atas dalam entry korang - COPY BANNER KAT SINI
  3. Support semua sponser dengan LIKE & FOLLOW diorang...                                            

Tuesday, January 10, 2012

Giveaway Wang Kertas Baharu @Sharinginfoz

 LAST 23 JANUARI









Giveaway pertama from blog sharinginfoz pada tahun ini bagi 6 pemenang bertuah:
  • Pertama dan kedua: wang kertas peringatan RM20 setiap satu
  • Ke-3 hingga ke-6: wang kertas peringatan set 2 dalam 1 (RM1 dan RM5) setiap satu
Nak tahu macam mana untuk menyertai?
  • Buat satu entri dalam blog anda dengan tajuk "Giveaway Wang Kertas Baharu @Sharinginfoz"
    • Letak gambar di atas
    • Bagi satu sebab, "Saya mahu wang kertas baharu kerana ..................................... (tidak lebih daripada 10 patah perkataan)
    • Letak link ke entri ini
  • Selepas tulis entri anda, letak permalink dalam ruangan komen entri ini
  • Pemilihan pemenang berdasarkan slogan yang terbaik
  • Mestilah mempunyai alamat di Malaysia
  • Tarikh tamat penyertaan adalah pada pukul 11.59 malam, 23 Januari 2012
  • Keputusan adalah muktamad




Saya mahu wang kertas baharu kerana hobi saya ialah mengumpulkan pelbagai jenis mata wang yang unik