Wednesday, August 19, 2020

Haul Preloved Komik Lagi??


Assalamualaikum, Hello Coconuts!


Cuya kembali dengan haul preloved komik! Baru-baru ni Cuya kerap beli komik preloved tanpa sengaja ya gengs. Ya..tak sengaja...kekekekke  Bagi sesiapa yang dah biasa singgah ke blog Cuya, mesti tahu Cuya suka sangat dengan komik.Boleh tengok di entri bawah


Untuk haul kalini, Cuya masih membeli dengan seller yang sama sebab haritu seller terlupa hantar free gift jadi pembelian kalini free postage. Alhamdulilah...jadi Cuya grab la lagi dua komik 




Cuya beli

MISI ROBOT
LAWAK UNDER 18.

Yang under 18 No Fear tu free gift haritu. Sebelum ni Cuya pernah mention yang Cuya suka sangat dengan komik MISI karya Nazry Salam dan Afiq Salam sebab karya diorang penuh informasi dan motivasi.Korang patut try tau baca..dah tua2 pon seronok baca.Ngeh3..

Karya under 18 pula masih baru bagi Cuya, sebab selalunya Cuya baca dalam majalah je,tak pernah dapatkan buku-buku dia. Alhamdulilah, ada rezeki Cuya grab la kan. Rezeki2...


Okay,sehingga ke next entri, adios Amigos!






10 comments:

  1. brapa dah byk collection cuya ada? share la picture.. full almari :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh klik link di atas..Koleksi Komik dan Impian Cuya..hehe

      Delete
  2. Peminat buku ni memang tak boleh elak dari membeli buku kan😂.

    ReplyDelete
  3. Under 18 yg latest x silap sy 'Under 18 Attitude 02' ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..baca juga ya? Cuya baru nak mula baca

      Delete
  4. Hadoi.. meracun je kerjanya.. nak kena beli jugalah nanti..

    ReplyDelete
  5. Wahhh kaki komik!! Dulu Cik TK suka baca manga. Dulu la..

    ReplyDelete
  6. i love to read this back during my school days haha

    ReplyDelete