Monday, August 17, 2020

Haul Komik Preloved Kali Kedua



Assalamualaikum, Hello Coconuts!

Cuya kembali dengan haul terkini. Sejak PKP ni kemain rancak shopping sis...HAHAHAH
Kali ni Cuya masih haul komik preloved. Memangkan Cuya dah lama tinggalkan komik sejak beberapa tahun lepas,sebab sibuk belajar. (Konon....kekekek)

Jadi Cuya mula la start kumpul komik lama-lama.Rupanya banyak betul penjual komik preloved. Cuya ambil peluang untuk beli komik preloved yang memang Cuya suka dan nak jadikan koleksi.Apa yang Cuya beli kalini? 


Nahhhhhh



Ini buat pertama kali Cuya beli komik Under 18.Bagi peminat komik mesti tahu, under 18 ni popular. Jadi Cuya pun nak cuba baca-baca walaupun komik ni more kepada aksi. Kalau best Cuya mesti repeat punya.  Buku kedua, Misi Terbang Tinggi adalah hasil penulis dan pelukis kegemaran Cuya. Banyak buku Misi yang Cuya dah kumpul.  Boleh tengok di entri Koleksi Komik

Kondisi komik under 18, walaupun luar dia rosak sikit,tapi isi dalam dia tiptop. Harga asal dia RM35.90. Cuya beli dengan harga RM15 je! Wah berbaloi2...siap dapat free buku under 18 No Fear..tapi owner dia lupa nak pos sebab miss communication dengan Cuya.But she promised to send me the free gift. Dan Cuya apa lagi,ada beli lagi komik lain dengan dia.Nanti once dah sampai Cuya tunjuk kat korang.

Bagi Misi Terbang Tinggi pulak kondisi macam baru.Harga owner bagi RM6, tapi Cuya dapat diskaun RM1. Alhamdulillah...insha Allah bila Cuya ada rezeki lagi,Cuya mesti repeat.Amin..

Kalau korang berminat nak tengok ig dia,hah mari dekat mari rapat.Tengok betul2 dekat screen..





Kalau ada rasa nak usha komik,boleh tengok la dekat situ ya.Ada yang dah sold out, kalau nak tahu mana available boleh tanya owner.Kalau korang nak no ws,bole pm Cuya ya.



Psstt..dah tengok entri haul lain? Klik Sini---> Komik Preloved Haul

Okay guys,till next entry. Adios Amigos!


6 comments:

  1. rajinnya cuya kumpul komik. semoga imurahkan rezeki awak :)

    ReplyDelete
  2. Yeah!! TQ share.. bolehlah akak usha untuk anak dara dan akak.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Wah, makin banyak komik baru. Peminat buku memang tak boleh kalau tak beli buku kan. Kadang-kadang tu tak rancang nak beli tapi terbeli pula😂.

    ReplyDelete
  4. omg cuyaaa!!
    under 18 is the only favorite Malaysian comic for me!!
    i love the story line

    ReplyDelete
  5. Uncle sekarang dah kurang ada peluang baca komik

    ReplyDelete