Tuesday, April 6, 2021

HOTOUR FIT CHALLENGE VIRTUAL RUN ✨MOH KITA JOIN!




Assalamualaikum geng!!

Ni Cuya ada berita tergempar ni!
Kelab di Universiti Cuya sedang mengadakan program virtual run.
Apa itu virtual run?
Ala...korang lari-lari dekat mana2 tapi application yang akan detect larian korang tu.
Senang kan?
Nak lari dalam jamban ke,lari atas katil ke..asalkan lari.Nanti hantar lah gambar pakai baju program ni.

Moh la join!

Aplikasi untuk program ni adalah Strava. Nanti senang je,download dan guna je macam biasa

Korang kan ada kata nak kurus sebelum raya? Hah..bukan selalu join benda2 gini...hah marilaahhh!!




Maklumat terperinci tertera di bawah: HOTOUR Fit Challenge Virtual Run 2021
🎗
⚜️
Tarikh Pendaftaran : 5 - 20 April 2021
⚜️
Lokasi :Bebas (Kawasan yang sesuai dan selamat)
⚜️
Jarak : 10 KM !
🏁
⚜️
Tarikh pengeposan Runner Kit: 1 - 5 Jun 2021
⚜️
Tempoh larian : 7 - 14 Jun 2021

PAKEJ
🔥
: Pakej Dewasa T-shirt
👕
+ Medal
🏅
+e-sijil
📄
RM60 Pakej Kanak-kanak T-shirt
👕
+ Medal
🏅
+e-sijil
📄
RM45

PENDAFTARAN TELAH DIBUKA GUYS!!

APA TUNGGU LAGI? JOM LA JOIN!


Disclaimer..-Ini bukan pertandingan ya..ni larian untuk kesihatan dan fun!


Mari join!!!

ANDA BOLEH DAFTAR DISINI‼️



Layari https://www.instagram.com/hotourfcr2021/ untuk makluman lanjut.

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi kami di talian yang tertera dibawah
Open hands
:
Happy man raising one hand
Hakimi : wa.link/jh4dql
Happy man raising one hand
Airol : wa.link/excmhz
Happy woman raising one hand
Fakhira : wa.link/x3ijq8


Sape nak contact Cuya pon bole  wasap.my/60135800776