Thursday, October 29, 2015

Buku Fixi Giveaway by Yaya




done follo yaya








Buku buku semua dibaca
buku buku semua saya suka
moga tuah membela saya.
jom join giveaway yang ada!




jalan2 terjumpa mak nyah,
maknyah cantik jelita,
ramai orang tertanya2,
apa hadiahnya ya?



rama2 berterbangan,
di udara yang tinggi,
harapan ku bukan angan2,
       cita2 ku tinggi. 
kerna aku mahu si fixi




moga admin diberkati,
disayangi Allah




TAG TIME!


Giveaway October 2015 Cash RM500 by Emas Putih

[Sila Tekan Banner Di Atas Untuk Join]


Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Tarikh Mula : 29 October 2015 | Tarikh Tamat :12 November 2015


Dua tiga giveaway,
let's join yeay yeay!



hati ini senang sekali,
ada giveaway lagi,
mari kawan mari dekati,
jom join Giveaway sekali!




duit duit sana sini,
giveaway ini meriah sekali,
rugi tak join sekaki,
mari2 join sini!



saya punya ttertanya2,
apa hadiah2nya,
rm500 cash punye
wah wa boleh gile!



cantik intan cantik permata,
cantik lagi si dara tua,
moga rezeki milik kita,
dan milik awak juga.


pergi ke sawah menuai padi,
balik rumah gosok gigi   >_<
wahai saudara wahai saudari,
kalau nak join klik SINI



saya datang dari melaka,
melaka historical city,
moga admin ceria sentiasa
dan dimurahkan rezeki


skroll2 dari tadi,
sekarang kita di penghujung entri,
kalau boleh singgah la sini.
ada rezeki jumpa lagi,


Saturday, October 24, 2015

Perloved Comics Giveaway by naezie

  1.                                                               
http://naenochio.blogspot.my/


tarikh tutup bila2.



dua tiga kucing berlari,
jom ramai2 join sekaki!



Hati gundah gulana,
nak tahu apa hadiahnya...



KOMIK!









bunga melati bunga seroja,
gOODLUCK SeMuA!!


tag


Friday, October 23, 2015

TARIKH GIVEAWAY

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html    

10 SEPT(pengumuman 18 sept)


Giveaway Chocolate Vochelle by dyan zakhi    13 September 2015


Aidil Adha Giveaway by Dyana Hassan               15/9/2015


 (21 sept)

" BROOCH Mini Giveaway"                                22 september

HARI RAYA AIDILADHA GIVEAWAY BY YAYA CENDANA        23 sept


                                                                                                       


Giveaway : Choose yourself by Mdmnissa            29 sept

1st GiveAway by Ciktaman                                  30 September 2015'





http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html  8 OCT

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html 14 nov(umum 16 nov)

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2015/09/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html 28 oct

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html           30 oct

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/10/sukaa-sukki-giveaway-by-sfct.html 30 oct(umum 2 nov)

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/10/giveaway-2015-by-syafiyahluvcom.html 31 oct(umum 2 nov)
http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/10/giveaway-my-birthday-giveaway-by-afiqah.html  31 oct

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/10/gmbm-1st-anniversarry-giveaway.html   31 OCT
http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/10/ainal-on-diet-5th-anniversary-giveaway.html (umum 19 nov )

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/10/giveaway-october-2015-cash-rm500-by.html   12 nov


http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/10/perloved-comics-giveaway-by-naezie.html (unknown)

Thursday, October 22, 2015

GMBM 1ST ANNIVERSARRY GIVEAWAY

GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY



JOM MERIAHKAN SEGMEN 
KLIK BANNER SEGMEN UNTUK INFO LANJUT

DETAIL SEGMEN

** 19 PEMENANG DI CARI
** MULA : 21 OKTOBER 2015
** TAMAT : 31 OKTOBER 2015


GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY ini di taja sepenuhnya oleh Kathy, Mamaniza, Sofu, Suria, Sally,  Hani, Eyra, Fuza, Adna, Ayumie, Yong, Zie, Eda, Hana, Yana Yani, Ida, Fiza, Ida Bits & Aida.

SUKAA SUKKI GIVEAWAY BY SFCT


 


Segmen ini akan berlangsung.....

MULA 20hb Oktober l TAMAT 30hb Oktober (11.59pm)

2 November 2015 keputusan akan di update..

GIVEAWAY : Duit Saku Dari BBL



< Klik gambar untuk join >



dua tiga join sini,
jom join sekaki!

Assalamualaikum & hello there,


Rasanya dah makin stress rakyat Malaysia dengan isu harga barang & perkhidmatan dah naik. Pergi sana - harga barang naik, pergi situ - harga itu naik & datang sini pun dah naik harga. Tapi jangan risau jangan kusut kepala kerana BBL nak kasi duit saku untuk korang! 

Tepuk tangan sikit!

Boleh buat belanja nasi lemak & teh tarik untuk breakfast atau beli nasi goreng telur mata makan malam ya. Kiran macam BBL belanja versi digital la. Okay check out berapa banyak duit saku untuk pemenang.

Hadiah duit saku dari BBL

Duit saku RM30 
untuk 1 orang pemenang

Duit saku RM20 
untuk 1 orang pemenang


Duit saku RM10 
untuk 2 orang pemenang

Duit saku RM5 
untuk 4 orang pemenang



hadiahnya meriah sekali
haraplah dimurahkan rezeki,
rezeki to you and me.

 GOODLUCK SEMUA!!

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway Duit Saku Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 November 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 November 2015 nanti


BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya



Friday, October 9, 2015

Origami 3D










Have you heard about 3D origami?Now..i am gonna show youu
These are some the origami that i have made.

Wednesday, October 7, 2015

Ainal On Diet 5th Anniversary Giveaway

Ainal On Diet 5th Anniversary Giveaway


Ainal On Diet 5th Anniversary Giveaway

Ai Pengedar Sah Shaklee Pulau Pinang

Jom dapatkan vitamin shaklee dengan Ai Pengedar Sah Shaklee Pulau Pinang

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Ai adalah pengedar sah Shaklee di Pulau Pinang.Bernaung di bawah satu group besar iaitu Euphoria.Ai pengedar sah shaklee di bahagian pulau.Secara tepatnya adalah ai pengedar sah shaklee di Gelugor Pulau pinang.Ai mendaftar sebagai pengedar sah Shaklee pada September 2013.ID Shaklee Ai ialah 988021.Sebagai Pengedar Sah Shaklee,seluruh penduduk di Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak boleh dapatkan vitamin-vitamin Shaklee dari Ai.

Sebagai pengedar sah shaklee yang beralamat di pulau pinang Ai menyediakan perkhidmatan
COD (Cash On Delivery)ke seluruh bahagian pulau.COD(bersyarat) juga dilakukan ke kawasan tanah besar juga bole.Antara syarat COD luar kawasan pulau ialah:

  • Pembelian minima RM200(mainland) RM300+Membership(Kedah)
  • Mengikut tarikh dan waktu yang dipersetujui bersama
  • Jika tidak dapat mematuhi syarat di atas maka servis Poslaju digunakan dan pelanggan perlu tanggung kos penghantaran

CARA PEMBELIAN MELALUI SERVIS POSLAJU

Bagi pembelian melalui pengedar sah shaklee menerusi online dan ingin menggunakan khidmat poslaju untuk tujuan penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia,pelanggan boleh memesan melalui pesanan ringkas whatsapp dengan menghantar details penghantaran yang tepat
seperti,Nama,Alamat dan Nombor Telefon setelah pembayaran dilakukan dan disahkan.Sila pastikan segala info adalah tepat untuk memaastikan barang sampai dengan selamat.
 Perlukan khidmat rundingan dan konsultasi percuma??

Hubungi Ai segera

0134466077


Email:aimie8384@gmail.com
Whatsapp/Telegram:0134466077
Official Page: Pengedar Shaklee Penang
COD:Penang/Kedah
Poslaju:Seluruh Malaysia dan luar negara


SYARAT PENYERTAAN GIVEAWAY

  1. Follow blog ainalondiet.com,Add To Circle Google+ Ainal Syifa dan like Fanpage Pengedar Shaklee Penang
  2. Buat entry bertajuk Ainal On Diet 5th Anniversary Giveaway
  3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry
  4. Tinggalkan URL entry anda ke dalam ruangan komen entri INI
  5. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan secara rawak 
  6. Giveaway ini akan berlangsung dari 5h Oct 15 sehingga 15hb Nov 15
  7. Pemenang di umumkan pada 19hb Nov 15.

HADIAH GIVEAWAY BERJUMLAH +-RM100

  • PERTAMA-HADIAH MISTERI BERJUMLAH RM45
  • KEDUA & KETIGA TOPUP RM10 SETIAP SEORANG
  • KEEMPAT DAN KELIMA TOPUP RM5 SETIAP SEORANG

Giveaway My Birthday Giveaway by Afiqah









Pergi ke sawah mencari padi,
padi dicari bawa ke rumah,
Kucapkan selamat hari jadi,
buat adinda bernama afiqah.


Dua tiga kucing berlari,
mana nak sama si kucing belang,
oh fiqah please be healthy,
jadi cemerlang dan terbilang.


Anak ititk anak serama,
anak jantan anak betina,
semoga fiqah akan berjaya,
di dunia dan akhirat juga.

dari jauh ternampak jejaka,
membawa serai wangi,
Ibadat jangan dilupa
kelak hidup diberkati

anak kecik tersenyum ceria,
melihat gula2 di depan mata,
afiqah sihat sejahtera,
bahagia sentiasa.

Illahi melimpahkan rezeki,
rezeki yang infiniti,
Jangan lalai dengan duniawi,
kelak buruk padahnya nanti.


Cantik gadis cantik dara,
cantik lagi dara tua,
sekian sahaja dari saya,
salah silap maafkanla ya?








Friday, October 2, 2015

Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com




berakhir pada 31 Oktober 2015 10 malam. 
2 November pula Cie akan umumkan pemenang.

Thursday, October 1, 2015

Giveaway Nurfuzie Dot Com #1


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua
Give Away yang ditunggu tunggu oleh cik en dan sponsar sponsar cik en akan bermula pada 1/10/2015 sehingga 30/10/2015
Hadiah bernilai lebih dari RM 1000 boleh dimenangi dengan penyertaan 18 sponsar untuk 28 orang peserta yang bertuah. Mungkin anda salah seorangnnya. Jadi apa tunggu lagi, mari mencuba dengan join Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 ini dengan syarat yang sangat mudah.
Kalau sertai Insyallah rezeki itu ada, Kalau tidak sertai sudah tentu rezekinya tiada
Ini syarat yang perlu untuk menjadikan rezeki itu jadi kenyataan


1. Buat satu entry bertajuk " Giveaway Nurfuzie Dot Com #1"

2. Follow  dan like semua sponsar dibawah ini  dan copy html dan paste di HTML entri korang :

Follow Blog
Nurfuzie , Julia Jamaludin , Lisa Hlovate , Along , MrsYatie , KhalidKyle , Shad , Nona , Farah , Athirah Diyana , Ejulz , Addin , Nik Ainaa , KawaidesuConcept , Emy Amelia , Irrayyan , Sporting Mummy , SayidahNapisah

Follow Instagram
Nurfuzie , Lisa Hlovate , Along , Shad , KhalidKyle , Athirah Diyana , Ejulz , Nik Ainaa , KawaidesuConcept , Nona , Emy Amelia , Marsha farprettybylh

Follow Twitter


Follow Google+


Masukkan Dalam Bloglist
Farah , MrsYatie , Addin , Irrayyan , SayidahNapisah

Fanpage

Nurfuzie.com
Along Maisuri
Shad
Ejulz
Farprettybylh
Kawaidesu Concept
Sayidah Napisah
Emy Amelia
Carehappytips
Jeragat LESS? Seronok
Follow
Cahaya Farah
Irrayan

3. Publish dan letakkan link entri tersebut di komen entri  Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 sahaja

Tarikh Give away ini bermula 1/10/2015 sehingga 30/10/2015.