Wednesday, February 12, 2020

Nyanyi Lagu Tiga Bahasa?


Assalamualaikum,Hello Coconuts!
Harini Cuya cover satu lagu dalam tiga bahasa.

PRECAUTION!
INI BUKAN NYANYIAN RETIS.SEBARANG KECELAKAAN YANG MUNGKIN ANDA ALAMI ADALAH DIBAWAH TANGGUNGJAWAB SENDIRI.

SILA GUNA EARPHONE/HEADPHONE UNTUK KUALITI YANG LEBIH JELAS.


Lagu ni macam Cuya nyanyi berdua..hehe


Apa komen ibu kali ni?

"Suara tak sampai"

Oh ibu memang suka kasi komen.Tentang lukisan Cuya ke,tentang nyanyian ke..tentang apa2 sekali pon
dia memang pakar komen! 😂😂

Lepas dia komen tu,Cuya cakap Cuya ada buat lagu sendiri.Lagu kedua Cuya.
Cuya pon nyanyi live untuk ibu,terdiam terus dia.Kahkakah

Korang nak dengar lagu ciptaan Cuya tak?Tapi Cuya takde instrumental untuk lagu tu..cuma sekadar nyanyian semata.Kalau nak dengar komen di bawah ya!

Lagu 3 bahasa ni Cuya nyanyi masa sekolah menengah untuk satu event.
Masa tu Cuya ingat,ada budak perempuan india cuit Cuya sambil berkata

"Eh suara awak sedap la..."

pastu ada sorang perempuan Melayu kata

"Nyanyi la lagi.."

amboi dah macam retis masa tu.kekekek

Suara Cuya nyanyi live dengan dalam fon lain tau
Bila nyanyi dalam fon suara macam budak kecik,
bila nyanyi live..suara masih budak kecik.EH???😂😂

Mekaseh dengar...siapa tak dengar sampai habis, nanti dia cerry-berry (cirits)
😆😆


7 comments:

  1. Ingatkan suara ai je yang berubah-ubah dalam fon and live. Huhuhu!

    ReplyDelete
  2. So shomel and cute je suara Cuya :)

    ReplyDelete
  3. Sedapnya sora cuya 😱😱...

    ReplyDelete
  4. Alah comelnya suara!! :P hehe btw, nak! nak! Hana nak dengar lagu ciptaan Cuya... ;)

    ReplyDelete
  5. Alah comelnya suara!! :P hehe btw, nak! nak! Hana nak dengar lagu ciptaan Cuya... ;)

    ReplyDelete