Sunday, February 2, 2020

Aku beli kasut RM1.88 jer??


Assalamualaikum,Hello Coconuts!

Citenya,semalam Cuya dengan abang pergi Mydin Jasin sebab nak teman abang pergi beli kasut.
Kat situ tak silap Cuya ada satu je kedai kasut yang jual kasut formal.So kitaorang pergilah kedai tu.Cuya lupa lah nama kedai tu

So,abang pun carilah kasut yang sesuai.Situ tak banyak pilihan tapi nasib baik ada yang berkenan.
Seingat Cuya harga kasut tu RM119.90.Then tiba-tiba sales girl kata boleh ambil lagi satu kasut yang terpilih dan cuma perlu tambah harga Rm 1.88 je.Wauu..

Masa tu abang dah seronok nak beli kasut kedua.Cari punya cari,tak jumpa yang berkenan.
Last2 korang tahu apa?Abang offer kasut untuk Cuya.Fuh! Bagaikan rezeki durian runtuh.

Sebenarnya Cuya ada perhati kasut lain, and Cuya dalam hati ada lah terdetik,kalau la dapat beli kasut idaman Cuya tu.Tak sangka,Allah bagi cash!

Dan kelakarnya kasut tu cuma Rm.1.88 dan harga asal dia RM99.Uish!Jauh beza dek noonnnn
Nak tahu kasut apa Cuya amik?


Cuya dah lama nak kasut sneakers.Seumur hidup tak pernah ada kasut macam ni..kecuali kasut sekolah.Kah!

Alhamdulilah..rezeki2..Sayang abang lebih! hehehe



15 comments:

  1. Hehe bestnyaa cuya dapat kasut baru!!

    ReplyDelete
  2. @Izzah Alya

    Alhamdulillah..rezeki..hehe

    ReplyDelete
  3. selalu juga beli kasut harga ni, daripada nak beli satu pergi borong dua sebab jimat..hehe ♕Tiara Sapphire♕

    ReplyDelete
  4. perghhh seriussslahh harga asal RM99?! Wahhh rejeki betulll. tahniah cuyaaa hehe

    ReplyDelete
  5. @Haziqah

    best2..hehehe


    @Tiara Sapphire
    kan...

    @sayidah napisah
    Alhamdulilah..rejekiii

    @Syadiya

    comel2..ngeh3

    ReplyDelete
  6. Saya terhibur baca XD Tahniah dapat kasut tu! Semoga lepas nih lagi banyak rezeki and dapat beli kasut banyak2! ^^

    ReplyDelete
  7. Bestnyaaa..nice niceeee..murahhh rezeki

    ReplyDelete
  8. waalaikumussalam. alhamdulillah rezeki ^_^

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. memang rezeki Cuya.. murah pula tu harganya..

    ReplyDelete