Tuesday, February 4, 2020

Hasil Lukisan Setelah Bertahun Tak Melukis?



Assalamualaikum ,Hello Coconuts!
Malam ni baru nak update,sebab Cuya tengah mencuba untuk melukis.Ya Allah..hasil dia..herm..bole la daripada takde.Kekeke..
Nak tengok?Hah silakan~

Tunjuk ibu lukisan ni,then dia cakap..

"Nak kahwin sangat ke tu lukis bunga mangga? "

sakura la bu!
😂😂
Mother,tell me you were joking right?


Ni baru je buat tadi.I dunno what i was thinking,but i call this Masterpiece!
Kahkahkah..

Just kidding...karuts je masterpiece apanya.

Then tunjuk my father,he was like

"Nanti hantar kat orang putih ,mana tahu dia nak print kan lagi besar "

Ni mesti nak cakap nak jual lukisan aku.
😂😂

So ada lagi lukisan,but..herm entah apa tah hasilnya!

Ni semua lukisan sepintas lalu,i tak serius mana pon..

mana boleh conteng,kita conteng.Warna tercampur aduk pon tak kisah,janji jadi lukisan.

Apa komen anda pula? kekeke


7 comments:

  1. bunga mangga ibu cuya cakap? HAHAHAHAHA so kioottt!

    wahh cuyaa contong conteng pun cantik haa. kalau bagi kat saya, memang tak nampak rupa masterpiece langsung hahaha. teruskan melukis cuya! you get a skill tho :D

    ReplyDelete
  2. cantik lukisan cuya^^
    keep it up cuya!!

    ReplyDelete
  3. Cantik-cantik lukisannya, kalau saya yang lukis tak tau la jadi apa hehe

    ReplyDelete
  4. Cantik.. tangan cuya kreatif.. teruskan melukis mana tahu apa yang ayah cuya katakan tu jadi kenyataan satu hari nanti..

    ReplyDelete
  5. i think it looks good ^^ sy pon suka lukis, tp bab painting ni lemah sikit hehe

    ReplyDelete