Sunday, February 9, 2020

Menang Giveaway Di Youtube dan Blog!


Assalamualaikum,Hello Coconuts!

Bulan lalu,Cuya ada join satu giveaway kat youtube ni.Saja-saja join.Tak sangka lak menang.Mungkin saingan tak banyak kot.Alhamdulilah



Nama ig cuya : _suhxj  (moh ler follow! ) 

Tak sabar tunggu hadiah dia.Kalau korang suka video haul macam ninso haul,unicorn..
hah video sis ni sesuai untuk korang tengok.Jom jenguk2 dia





Dan untuk giveaway blog lak,Cuya menang hadiah daripada 
Sis Lieza.Bole tengok entri dia di bawah :


Mystery prize

1. CUYA 
3. EJULZ


Alhamdulilah,Cuya dapat mystery prize.Entah apa lah hadiah dia.Sis liza ada tanya apa yang menjadi favourite Cuya.Cuya cakap jela apa Cuya suka currently ni..hahh apa dia tu?
jeng ...jeng....

Kita tunggu hadiah sampai.Ngeh3

Alhamdulilah..tak lupa ucap syukur kepada Allah atas segala nikmat dia. :)





8 comments: