Saturday, February 8, 2020

Giveaway Wang Tunai RM 1000 Mamapipie & Friends

 Jom ramai-ramai join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends.



Giveaway Wang Tunai Mamapipie



Kucing comel cantik jelita,
Tercari-cari di mana tuannya,
Wahai teman segak bergaya,
Mari sertai GA tersedia.


Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends


  1. Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai
  2. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.  Boleh copy code html yang mama dah sediakan di bawah post ni bagi memudahkan kerja korang.
  3. Tag 3 rakan 
  4. Wajib Follow Youtube ibusyurga: Klik Sini -> Youtube ibusyurga
  5. Wajib Follow & Letak Blog di bawah ke dalam Bloglist korang
Ini syarat wajib dan mama akan check satu.. satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akn disqualified.

Mama galakkan korang rajin singgah dan komen blog penaja kerana hadiah utama akan dipilih sendiri oleh penaja. Mama pun tak pasti bagaimana cara mereka akan memilih pemenang nanti..

  • Digalakkan Follow Media Social Mama: Instagram FB Youtube Twitter FB Page
  • Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.
  • Tarikh tutup giveaway adalah pada 29 Feb 2020 11.59 malam. 
  • Insya Allah, pemenang akan diumumkan pada 5 mac 2020



Syarat di beri mudah belaka,
Telah saya turuti kesemuanya,
Boleh semak bloglist saya,
Setiap blog saya follow juga.




Syarat sudah follow pon sudah,
tapi hati tertanya-tanya,
cuba tengok list di bawah,
apa hadiah-hadiahnya?

Hadiah Wang Tunai RM1000 - Senarai Hadiah

Wang tunai sejumlah RM 1000 akan dihadiahkan kepada 17 orang pemenang.. Banyak kan.. Alhamdulillah, Semoga murah rezeki penaja kita. Sama-sama kita doakan agar penaja-penaja kita sentiasa murah rezeki dengan rezeki yang berkat, diberkati Allah dan bisnes sentiasa menjadi. Seramai 17 pemenang akan dipilih memenangi total RM1000 nanti. Pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh pihak penaja. Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi:

Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

1 x RM200

Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

2 x RM100

Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

14 x RM50


Korang boleh copy code html di bawah dan paste as html dalam blog post korang. Good luck semua!!








Haraplah dapat hadiah!


Hadiah ditawarkan menarik sekali,
ayuh semua join sekali.
mana tahu ada rezeki,
kalau tak join kempunan nanti!




Rezeki ayam di kakinya,
rezeki kita siapa yang tahu?
mari semua join sama.
ada rezeki dapat no satu!




Moga kita dimurahkan rezeki,
biar hati kita happy,
Kalau tak join sekaki,
kelak akan rugi!





TAG




30 comments:

  1. Semoga .murah rezeki.. hehe,ummi pn da join.. ;) .cntiklah lukisan cuya

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya byk pantun cuya best2..good luck ye cuya tq support GA mama

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya :)
    Singgah dari GA yang sama (:

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya :)
    Singgah dari GA yang sama (:

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  5. goodluck cuya!! :D

    https://sayesyadiya.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Hi.. singgah BW dari segmen yang sama.. Good luck
    http://ourmemoria.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  7. Hai~! Nisha singgah sini dari giveaway yang sama ^^
    Salam perkenalan ya ^^
    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  8. Salam kenal. Kak iza dari giveaway yang sama. Good luck yer.

    https://izahafizah.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html?m=1

    ReplyDelete
  9. good luck ya...
    BW dari GA yang sama...

    http://hatinufid.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete