Sunday, April 26, 2020

Menang Giveaway Youtube dan Blog!




Assalamualaikum,Hello Coconuts!
Cuya sebenarnya lupa nak share tentang kemenangan Cuya dalam giveaway di youtube.So,here i am untuk beritahu.Hehe

Seperti korang tahu,sebelum ni Cuya pernah Share Satu entri tentang GA di youtube.Boleh baca di bawah


KEDAI RM 2 ECO SHOP HAUL & GIVEAWAY!


Dan Cuya menang!Hadiah pon baru beberapa hari sampai.Apa hadiah dia???Hah mari dekat sikit..dekat sikit..hehhe


Yeay dapat makeup!
Lama sudah tak membeli makeup ni.Heheh

Masheh Hidayah dari Youtube. :D


So,harini hadiah kedua daripada giveaway lain lak dapat.Aik,banyaknya giveaway kau join Cuya.?
Biasalah..dah minat..hehehe

So,Cuya menang giveaway daripada entri ni

Saya Mahu Produk CREATIVE UNITED Psan!



Ni pengumuman pemenang


Alhamdulilah...Cuya dapat apa yang Cuya nak.Semua ni rezeki Allah :)


Inna haza lariz kunna ma lahu minna fad...
*Sesungguhnya inilah rezeki yang Allah berikan tiada habis-habisnya*


Kenapa Cuya pilih beg ni,sebab UNIK.Jarang ada beg gambar mee atau makanan.
Cuya suka sesuatu yang unik dan hasil seni ni memang menarik hati.

Arigato gozaimase kepada penganjur!

Jom lawat diorang!


19 comments:

  1. wahh untunglah! tahniah rezeki cuya :)

    ReplyDelete
  2. Yeayyy Alhamdulillah elok keadaan slingbagnya (●'◡'●)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, rezeki. Tahniah ya!
    Btw, i'm a new follower
    Jemput ke blog saya jika berkelapangan :)

    ReplyDelete
  4. Wah tahniah cuya, bestnya dapat makeup, cantiknya beg tu sebab lain dari yang lain, gambar makanan tuuu hahaha

    ReplyDelete