Thursday, April 30, 2020

RMO SAYA: ORIGAMI 3D HAPPY BIRD


Assalamualaikum, Hello Coconuts!Cuya kembali membawa masuk karya baru sempena PKP ni.
Aha...macam tittle dah sebut,origami kali ni adalah Happy Bird!

Ini adalah sumber inspirasi daripada Angry Bird,..cuma warna dan ekspresi yang lain.






What do you think?
Mungkin patut panggil nama lain.

Si Muka Terkejut
@
      Dak Jut 🤣🤣

Tagline Happy Bird 
-i'll make you smile until you cannot stop smiling.

gitchuuu

Happy Bird ada kening sama maam Cuya laaaa.

haha!

Next project,nak buat apa eh?


pssss dah tengok siri RMO SAYA yang lain?






29 comments:

  1. Assalamualaikum Cuya. Rasanya first time SS singgah sini. waaa comelnye angry bird dia warna pink... kreatif! Sebab Cuya kreatif, SS rajin lah nak follow blog cuya ni. #488

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam ss...Cuya dah followback!

      Delete
  2. Talentednya and comel betul Happy Bird!

    ReplyDelete
  3. wow gigihnya lipat satu2 kertas sampai jadi bentuk camtuu
    saya tak reti buat origami xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. gigih..hehehe boleh belajar kt internet..hehe

      Delete
  4. wahhh kreatif. buat la video tutorial, kongsi dalam youtube

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula..teringin nak buat..tapi tak terbuat..hehe

      Delete
  5. comeynya!! kan bagus kalau izzati pun kreatif macam sis, hehe. Happy fasting ye. <3

    ReplyDelete
  6. Did you made that? Oh wow. I did not understand the text cause I do not speak your language but I am here to make friends. :)

    www.myxilog.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah,i made it..thank you for dropping by :)

      Delete
  7. cantik origami nie..

    mesti seronok nak buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok leps dah siap..sebab perlukan kesabaran juga nak buat. :D

      Delete