Saturday, April 25, 2020

I Got My Wish! (Sodo MH3 Headphone Review )



Assalamualaikum ,Hello Coconuts!
Sorry sebab lama menyepi sebab assignment melambak wei!!!
Apa boleh buat ,sekarang kan sibuk kelas online.Memang tak dinafikan,semasa permulaan kelas ,agak stress...tapi lepas dah lama-lama....bertambah stress! Ehh???

Hahahah...

Kerja dia bagi,macam hari2 ada kerja.Ya Ampun~


Apa apa pon,itu bukan tujuan utama Cuya tulis entri kali ni.Harini Cuya nak share review tentang satu headphone yang Cuya baru jumpa.Sebelum ni,Cuya pernah nampak headphone ni dekat insta, masa tu dah berminat..cuma tak terfikir nak beli.

So.....kalini Cuya memang nak beli headphones,,sebab earphone Cuya asyik rosak je.Yalah,earphones murah jaa  ngeh3...


Cuya sebenarnya sibuk duk usha headphones dekat Shopee,tapi tak tahu nak beli yang mana.Kawan nasihatkan beli yang mahal.Akhirnya Cuya cari headphone yang Cuya nak dekat ig,Cuya ws owner dia.Tapi sayang dah habis stock.TAPI!!!

Cuya tak putus asa,tetap cari dekat shopee brand sama dan Alhamdulilah Cuya jumpa! Jadi Cuya banding-banding kan harga,dapatlah jumpa kedai yang jual murah sikit la.




SODO MH3 Bluetooth Headphone Twist out Speaker Bluetooth 2 in 1 ...

SODO MH3

Apa macam?Stylo tak?Warna ni je available kat kedai tu...apa boleh buat

Harga?

RM69.90

Bolehlah..tapi first time beli semahal ni.UHUK!

Cuya punya pujuk ibu untuk belikan ni.
Sebab bagi dia buat pe beli mahal2 untuk headphone.
Nasib baik Ibu dengan ayah baik hati ,dan member keizinnan pada Cuya.


Okay!
Apa yang menarik pada headphone ni?

Oh,dia ada bluetooth,ada mic,,bole insert kad ,bole dengar pakai wayar atau tanpa tapi perlu on suis.

DANNNN

YANG PALING BEST ADALAH...

JENG JENG JENG...

TENGOK VIDEO BAWAH





Cuya buat review khas untuk headphone ni.Quick Review jela..

Hehe....






16 comments:

  1. Whoaaaa..cantik...bestnyaaaa..janji Semakin Semangat nak study Dan siapkan assignmenttttt..hohohoooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. benar! hehehhe melambak esaimen ni..kekeke

      Delete
  2. Tahniah tercapai jugak impian. Jaga elok2 ye headphone. Semoga makin senang nak online classes lepas ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah...terima kasih :D insha Allah

      Delete
  3. woahh cantiknyaa! kita headphone jarang beli, selalu dpt free je klau beli phone. tak pun headphone turun temurun daripada kakak haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya beli phone tk dpt earphone..sabo jela....tu simpan niat nk beli headphone..hehe

      Delete
  4. headphone izzati dah rosak dan sedang tercari-cari yang best dan gempak!! hehe. stay cute!! <3

    ReplyDelete
  5. Iskh menarik la headphone tu, teringin pulak.
    Rasanya saya pun kena pujuk mama, lagi pun birthday saya bulan Mei nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh try survey dulu headphone lain.. :D

      Delete
  6. Kalau saya ni, tak minat sangat headphones, more to earphone. Kalau my brother, yes. Dia sangat suka headphone.

    ReplyDelete
  7. mula2 baca ingatkan Sado hehehehe

    ReplyDelete
  8. menariknya...mmg sdg cr headphone juga ni...

    ReplyDelete
  9. You get a feeling as if the music is originating in your own head, such is the performance of these jbl headphones.

    ReplyDelete