Friday, April 17, 2020

[Goblin OST ] I Miss You Malay Version-Nasuha Fadzil

Assalamualaikum,Hello Coconuts!



Sebelum korang tengok video di bawah,Cuya nak tanya...
Siapa minat drama Korea Goblin??

Kita sama!! Sep sikit!
Cuya senanya bosan,jadi Cuya mula jadi terlebih rajin nak buat lirik untuk lagu I Miss You-Soyou
sebab Cuya suka gila lagu ni,.Jadi Cuya decide untuk buat lirik dia in Bahasa.

Sorry kalau audio kualiti tak berapa elok.First time Cuya upload menyanyi kat youtube semata nak korang dengar.So..dengarkan~





[Goblin OST ] I Miss You Malay Version-Nasuha Fadzil

Bila kulihatmu,
tangisan ku bermula
Kau hadir dan pergi begitu saja,
Ingin kuluah semuanya

I love you
love you
love you
Ku ingin dekatimu,
and I miss you,
miss you,
Kaulah takdir akhirku.

Ku teringat dulu,
mata redup itu memandang aku,
Oh mengapa hati ini rasa sayu,
Sungguh ku rindu tatapimu.

I love you
love you
love you
Ku ingin dekatimu,
and I miss you,
miss you,
Kaulah takdir akhirku.

Walau kau jauh di mata,
ku janji akan setia,
dimanapun kau ada,

Aku akan terus menunggumu,
hingga akhir..
Kau dan aku bersatu.....




Komen shikit!!
Terima kasih sejuta lemon! <3



19 comments:

  1. Nyanyi versi korea lah. hihihi

    ReplyDelete
  2. The lyrics is nice and easy to listen to.
    Kudos to you.
    And yes, I'm one of Goblin's fan :)

    ReplyDelete
  3. Minatt betul drama ni sampai lagu2 OST dia pun kita layann. :)

    ReplyDelete
  4. Nanti nak search lagu ni kat YouTube.

    ReplyDelete
  5. Sedapnya suara cuya.. Kalau suara maa Ni confirm jadi penyamar mcm.dlm.cite icsyv

    ReplyDelete
  6. Kipidap. Teruskan. Semoga sukses 👍

    ReplyDelete
  7. haaaaaa ni baru dapat dengar audio skali ! atototot comelnyaaa suara =)

    ReplyDelete