Wednesday, April 15, 2020

Lagu Kedua Cuya Ada Background Music!

Assalamualaikum,Hello Coconuts!

Cuya kembali..cehh..Kali ni Cuya nak share lagu kedua Cuya tapi kalini dengan background music!Yeay...Tapi lagu ni tak siap lagi,tapi jom dengar kan!


Kalau tak boleh main,klik link bawah ya



Jatuh Lagi
-Cuya-

Bintang berkelipan di malam hari,
menambah senyum ku disini,
andai kau ada disisi,
hariku bertambah seri,

Oh sayang,
kau dekat di hati,
waktu terus berganti,
kau tetap pencuri hati,
kau memang menepati ciri idaman sejati.

Walau kau jauh dimata,
aku kan selalu setia,
kau buat aku tergoda dengan setiap bait kata.

Lalalala,,
Hmm hmmm

Lalalala..
Hmmmm

lalalala...





Sebelum tu nak ucapkan terima kasih dekat kawan Cuya ,Afrexa sebab editkan background lagu ikutkan melodi yang Cuya cipta.

Sorry,kalau suara tak jelas sangat..lagu ni tak habis edit senanya...hehehhe

So what do you think?

Please comment di bawah ya guys  ๐Ÿ˜€

Btw,,Cuya memang kalau buat lagu,pendek sahaja...tak pernah lagi panjang2....
Lagu macam ni tak sama dengan lagu2 kat luar sana,ni just for fun .Hehe!

Btw,setiap lagu yang Cuya cipta,memang berkait dengan Cuya.Cuya cipta khas untuk orang yang Cuya suka..hahahaha Klise sangat ni.. XD

Lagu ni memang pendek gini tau..hahahah...
Macam tak puas dengar je kan..XD

Psstt..Dah dengar lagu pertama Cuya tanpa music? klik bawah





37 comments:

  1. sedap cuya... keep going girl!!

    ReplyDelete
  2. Great job cuya. Saya dengar macam ada vibes band La luna dari Indonesia. One of my favourite band masa study dulu. Tapi muzik kuat sampai suara cuya agak tenggelam. Cuba fix yang tu sikit ya. Hey, your song makes me want to listen to la luna band balik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah,memang ada mention suara tk jelas sebab tk habis edit lagi..hehehe

      Delete
  3. Wah..bagus ada bakat terpendam ni....keep it up..suara sedap...

    ReplyDelete
  4. Nice try, boleh improve lagi ni. I recommend Cuya to try Audacity (audio editing software) to nicely blend in voice audio file over bg music file. Keep going! ♪(´▽`)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tak geti edit music,ni member buatkan but thanks!

      Delete
  5. comel lagunya! keep it up ya...usaha lagi supaya menjadi lebih baik dari hari ke hari!

    ReplyDelete
  6. Comelnya. Cuya perlahankan sikit background music pun okay juga, nak dengar suara lebih kuat hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..ni tak habis edit ni..heheh thanks!

      Delete
  7. bestnyaa cuya^^..suka sangat2, tak sabar nak dengar bila dah fully siap nanti..rentak musik tu catchyy!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu ni memang pendek gini je...nk suruh member sambung,,kesian lak dia editkan...hahahha

      Delete
  8. Nice song Cuya ^^ Sy belum dgar sampai habis sbb line slow..
    Sy suggest cuba post kat youtube juga hehe..

    ReplyDelete
  9. Dah dengar dah! Best sangat! hehe bila nak release jadi official single? ;)

    ReplyDelete
  10. dah dgr dah..tapi nape pendek, please kasi panjang lagunya sbb tak puas nak dgr...

    ReplyDelete
  11. sedap la lagu cuya. kena promote d youtube ni. pasti akan femes nanti.
    Jom join segmen d blog abam kie? tq

    ReplyDelete
  12. terbaiklah cuya ๐Ÿ‘๐Ÿป dah ade lagu sendiri. nice work sis!!

    ReplyDelete
  13. Bestnya cuya pandai ye buat lagu. Teruskan tau!

    ReplyDelete
  14. kalau suara tu lagi kuat dari music mungkin syok kot nak layan. keep it up cuya!

    ReplyDelete
  15. cute voice tapi need to be more power, kuatkan lagi sebutan satu2 perkataan tu tuk serlahkan the cuteness sound, cuya more to music yg cam zee avi(i like her so much), which i gonna like you too ๐Ÿ˜. keep it up cuya!!

    ReplyDelete
  16. Terbaik. Kipidap. Boleh masukkan dlm youtube n tambahh lagi lagu ๐Ÿ‘

    ReplyDelete