Sunday, March 29, 2020

Lagu Dia Putera by Cuya

Assalamualaikum ,Hello Coconuts!Harini Cuya nak share lagu pertama Cuya reka masa form 4 dulu.
Dengar dan komen ya!
Lagu ni takde music background,korang dengar jela gitu eh.Memang tak buat music.hehehe







Kalau tak bole dengar, klik link di bawah


Cuya pon taktahu,certain org boleh play lagu ni..certain org tk bole..
Maybe kalau semua login blogger baru boleh kot?Entah..
aduh..sape reti masukkan audio dlm blog entri?



Dia Putera


Dia hadir tanpa ku pinta,
Tidak pernah aku sedar,
Selalu cuba mendekatiku,
Dalam diam kau suka aku.

Bukan aku tidak terima,
tapi aku belum sedia,
menerima cinta yang ada,
takut aku diperdaya.

Entah kenapa tiba-tiba,
hati jadi gundah gulana,
bila melepaskan dia,
aku gila~

Mungkin ini namanya cinta,
aku saja yang terleka,
tidak sedar dia depan mata,
dia la putera..

Lalalalalala~
Lalalalaala~
Tu rut rut tut tut..
Yeah eh eh eh..

Dia putera~




Let me know,kalau korang nak dengar lagu rekaan Cuya lagi 😇

26 comments:

  1. Wahh kak Cuya bukan sahaja pandai berkarya malah juga berbakat cipta lagu. I'm impressed! :D Keep going ya... nanti dah jadi artis jangan lupa update blog tau.. ngehehe gegurau jaa >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. aippp..hehehhe mana da jadi retis..kekeke

      Delete
  2. Btw, Hana dah tak ingat kat mana Hana jumpa tutorial 'scroll bar' tu, tapi kak Cuya boleh refer kat link ni ya... http://tutolicious.blogspot.com/2013/01/tutorial-scrollbar-dalam-blog-archive.html
    .
    Tapi kalau tak menjadi kak Cuya jangan saman Hana tau... ngehehe gurau lagi! >_< Btw, good luck yaa!!

    ReplyDelete
  3. wahhhhh you got your own song. *clap clap happily

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya menjadi cipta lagu... :) :) :)

    ReplyDelete
  5. wahh cuya... pandainya.. boleh jadi pencinpta lagu ni :D

    ReplyDelete
  6. Waj cuya mmg berbakat tapi nape mama.xboleh.nak.dgr

    ReplyDelete
  7. Huiii cayalah Cuya 😎👍🏻

    ReplyDelete
  8. kat mana nak dngr tu ? x appear kita tak tahu nak tekan mana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkthula...pelik gk ade org tk dpt dengr

      Delete
  9. senikata dah puitis tapi takboleh dgr lagu.

    ReplyDelete
  10. boleh tahan cuya! boleh try masuk AF ke, ICSYV ke.. Hehe

    ReplyDelete
  11. cuba upload single ini di Youtube. Mana tahu jadi famous mcm Aina Abdul ke..

    ReplyDelete
  12. lirik dia sempoi.. boleh tahan..

    ReplyDelete
  13. Fuyoooh not bad not bad... groovy~ ♪(´▽`)

    ReplyDelete
  14. Siapa Putera bertuah yang dapat lagu ni? Hehe

    ReplyDelete