Saturday, October 31, 2020

Among Us Perler Beads


Assalamualaikum,Hello Coconuts!

Rasa macam lama lak menyepi.Al maklum la...busy sisturrr... Akan datang Cuya dengan classmate semua sibuk dengan event. Eh online pon ada event? Eh ada la! Event online la jadinya..hehehhe

Tapi sibuk..sibuk jugak,.. Cuya sempat la buat arts sikit.Sikit je la. 

Korang tahu tak game Among Us? Kalau tak tahu maknanya ketinggalan trend terkini la.Kekeke..
Game ni memang viral la,semua orang sibuk main, kecuali Cuya.HAHAH... Tapi di sebabkan karakter dalam game ni comel, Cuya pun decide untuk buat arts untuk karakter game ni. 

Jom tengok Cuya buat Perler Arts!




Hah ni la dia Among Us...Cuya tak nak explain,korang cari sendiri pasal game ni. Ngeh3


18 comments:

  1. alamak, memang ketinggalan ni sebab saya memang tak tau hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Takpe..bukan akk sorg je..ramai lagi tk tahu..hehe

      Delete
  2. Ada kawan Cik TK dok main benda ni dan ajak Cik TK main sekali.. tapi.. tak apa lah.. sebab Cik TK dah lama tak main game. Dia kata tengah viral game tu... Btw nice la hasil perler beads yang awak buat tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tak terpengaruh ya?
      terima kasih..hehhe

      Delete
    2. Hehe tak terpengaruh sama sekali... 😅

      Delete
  3. tahu pasal game ni tapi tak pernah main

    ReplyDelete
  4. Game lama ni tapi sekarang baru dia trending kan. tak tahu lah kenapa. tahu gitu je tapi tak main pun.

    ReplyDelete
  5. Tak pernah main game ni. Tahu pun sebab baca kat mana tah. Akak is so tua to play games 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha tua pon bole main kak..tkde hal..hehe

      Delete
  6. anak2 uncle pon sebok dengan among us ni...

    ReplyDelete
  7. Comel nya..kreatif betul cuya buat karakter among us guna perler beads ..

    ReplyDelete
  8. Nampaknya kaks hdia pun ketinggalan juga lah..xtau pun pasal game viral ni ^_^

    ReplyDelete