Monday, October 12, 2020

Hadiah Top Komentar daripada Blogger Fieza Sani dah sampai!

 


Vector Pop Art Surprised Housewife With Suprise, Woman, Pop Art, Beautiful PNG and Vector

Asslamualaikum,Hello Coconuts!
Uish banyak tul suprise harini ya,semua datang serentak.Masha Allah!

Harini Cuya dapat hadiah daripada kak Fieza Sani
Haritu Cuya menang top komentar.Cuya memang rajin komen dekat blog orang,kadang2 Cuya spam komen dekat blog orang. Dah macam satu kewajipan.Siapa sangka kerajinan komen ini membawa hasil yang tak dijangka.

Masa unboxing hadiah ni pon Cuya buat video dah pos di status Ws.  Hehe....yalah,nak acah2 youtuber..tapi jadi Whatsaper..LOL lain maciam bunyi dia..hahhaha

So ,tanpa melengahkan masa,mari tengok hadiah apa Cuya dapat..




Dapat lopak dengan foot patch!!!

Korang tahu tak lopak tu apa? Hehe..mesti tak tahu...Okay,kalau orang Melaka sebut 'lopak', bukan la lopak air...tapi Lopak= Pencil Case. Unik kan? hahahahha So,harini korang belajar benda baru la ya..heheh

Hadiah foot patch tu memang tak disangkakan.Cuya tak pernah dapat hadiah begitu,rasa macam unik sangat. Jadi Cuya nak bagi ibu dengan ayah pakai.

Thanks kak Fieza untuk hadiah menarik ni! insha Allah Cuya akan terus beri komen dekat blog akk dan juga blog orang lain.Tapi tulah,Cuya dah start kelas.Nanti free2 Cuya akan datang bertandang.
\
Jom lawat kak FIEZA SANI

33 comments:

  1. tahniah sekali lagi Cuya.
    rajin blogwalking memang menguntungkan :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah Cuya.. walaupun sy komen juga.. still tak dapat lawan carta cuya hehe

    ReplyDelete
  3. Whoaaa, bestnyaaaa..dapat hadiah..murahh rezeki..Nak try jugak la nanti.hehe

    ReplyDelete
  4. waaa, tahniah cuya dapat hadiah. :)

    ReplyDelete
  5. yeay..sampai dah..tq cuya rajin singgah blog akak drop komen..oo unik yeak foot patch tu. hehe. memula nak bagi pencil case atau lopak tu je. 1st time dgr tau nama lopak tu..ingat Lopa..haha..tetiba nampak stok foot patch ni, selit lah sekali...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak! Sama2 juga....hahaha...memang unik foot patch..hehe

      Delete
  6. Tahniah, Cuya. First time dengar term Whatsaper tu😂.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih...HAHA main2 je whatsaper tu XD

      Delete
  7. Ok lala saya yang lahir di Melaka pun baru tahu istilah lopak.
    Tahniah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin tak semua orang Melaka guna kot..heheh

      terima kasih :)

      Delete
  8. Tahniah cuya, dapat hadiah ..yeayyy :)

    ReplyDelete
  9. foot patch tu, pakai time tidor best!!! nyenyakkkk

    ReplyDelete
  10. Tahniah Cuya, cantik la lopak tue.. hihihi lepas nie tido akan jadi lebih nyenyak la sebab foot patch tue kan..

    ReplyDelete
  11. Tahniah cuya. Best tengok cuya selalu dapat hadiah. Kerajinan mendatangkan hasil gitu. Saya nak rajin macam cuya pun kadang lupa yg diri ni ada blog 😂

    ReplyDelete
  12. Comelnya hadiah pencil bag owl tu. Tahniah Cuya dapat hadiah lagi

    ReplyDelete
  13. Amboi! Gambar perempuan terkejut tu!

    ReplyDelete
  14. Tahniah cuya best sgt hadiah tu

    ReplyDelete
  15. waahh tahniah cuyaa! Eh pertama kali dengar orang panggil pencil case tu lopak. thanks, cik tk belajar benda baru hari ni!

    ReplyDelete