Tuesday, November 3, 2020

Aku Borong Markers Di Shopee!

Assalamualaikum,Hello Coconuts!

Lama sudah Cuya tak beli dari shopee. (Siapa percaya memang kene kelentong XD)
Alhamdulillah,Cuya dikurniakan rezeki yang tak pernah habis.Jadi, Cuya mengambil kesempatan untuk menyoping. Shikit jela.shikit jee  (kot...)  

Kalini Cuya buat haul barangan stationaries di shopee. Cuya beli markers! Bukan satu....bukan dua...bukan juga tiga... Eh,jadi berapa?  Bukan lima....Bukan 10....aik? Takkan borong banyakk..






Satu....dua.. tigaa
Hah kira..kira..

60 batang markers!

Memang takde kerja betul seketul Cuya xD

Cuya pon beli Mark Pad yang sesuai dengan markers ni katanya.....katanya laaaa...tak try lagi.
hahah

Cuya beli dekat sini


Sebabkan postage mahal gak la,berbelas.Cuya pun tak pakai shopee voucher tu (Nyesal tak pakai,tula acah kaya lagi..hahhaha)



Ni swatches warna2 dia..ada satu je warna dia dah kering tapi takpela..
Seller pon responsif .Siap dapat free gift pen hitam dan putih untuk lukisan.



Cuya tak pandai mewarna..ni belasah je tengok internt tu pon entah apa rupa.HAHAHA


Bedal jela nak..test test ja dlu...heheh


Btw, sahabat baik Cuya semalam datang rumah.Dia bagi lagi satu marker.Katanya dia beli masa study arts dulu. Masheh Huda!

Dah la..jap lagi ad kelas, Cuya Cau Cin Cau dulu!

Tunggu punya tunggu...mana kelas tak start-start.Ada kang Cuya update entri baru lagi.Hahah

7 comments:

  1. bOleh buat doodles or animation. Bestnya kalai kreatif. Selamat menggunakan mereka Cuya. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2..bole buat mcm2..nk buat nota pon bole..thanks aien :)

      Delete
  2. Mak oiii 60 batang terus ka? Ni mengamuk ke apa ni..? 😅😅

    Tapi kan.. macam2 boleh buat tuu.. buat doodling pun nice!

    ReplyDelete
  3. Samala, suka juga kumpul marker, pen warna2, sharpie.. hehe

    ReplyDelete
  4. Bagi cuya x menarik tp kalau bg org yg berseni..ada markah dlm lukisan dan coloring cuya buat tu tau..

    ReplyDelete