Monday, October 12, 2020

Aku Dapat Suprise Box daripada Kasihku Amani



Assalamualaikum,Hello Coconuts! Harini pak posto asyik datang je rumah.Macam banyak nau barang Cuya beli.HAHAHA....Nasib baik kelas pagi tadi batal.Huru hara tau! Sebab platform kitaorang guna macam sesak dan takleh masuk.

Okay,tu bukan perkara utama Cuya nak cite.Harini Cuya terima parcel daripada kak Sha (http://kasihkuamani.blogspot.com/) .

Sebelum ni Cuya exchange suprise box dengan kak Sha.Nak tahu Cuya hantar apa? Jom baca





Jeng jeng jeng..Parcel dia bau wangi wei..hahaha Cuya rasa macam bau dari minyak wangi Mekah pulak! xD

Cuya lupa nak tangkap gambar masa buka kotak,sebab Cuya sibuk buat video unboxing.
Video tu Cuya cuma share di status WS..ngeh3


Tadaa!!

Barang yang Cuya dapat

💜Novel Sihir Orang Minyak ( Cuya merupakan dropship pertama penulis Khairul Naim satu ketika dahulu dan Cuya dapat banyak buku dia.Kebetulan buku yang ni Cuya belum ada )

💜Buku Rahsia Chandeliar (Dapat dua buku!)

💜Buku finacial ( I really need thissss!!!) Cuya memang nak sangat buku camni, Alhamdulilah dapat >_<

💜Lotion (Wangi! Bau rose )

💜Shampoo dan Hair Treatment (Wah lepas ni makin cantik la rambut ku.Kekekeke)

💜Coklat Beryls Tiramisu (Sedap!)

💜Sepit (Bole la guna untuk deko)

💜 Pin tudung(Tambah lagi pin kite)

💜Shawl (Pink! Warna ferevet! )

💜Bookmarks (Yeay, dibuat sendiri oleh kak Sha)




Terima kasih Kak Sha!! Moga dimurahkan rezeki dan diberi kejayaan di dunia dan akhirat :)   <3


36 comments:

  1. Wah bestnya dpt hadiah hehe. Congrats

    ReplyDelete
  2. Wah! Seronoknya dapat kiriman. Moga ukhuwah antara blogger tambah erat.

    ReplyDelete
  3. Huiyoooo banyaknyaaaa hadiahhhh dia dapat.

    ReplyDelete
  4. sihir orang minyak! nanti review tauuuu

    ReplyDelete
  5. lumayan nyer hadiah dari sha :)
    murah rezeki Cuya. alhamdulillah...

    ReplyDelete
  6. best jugak dapat suprise box ni kan. Hehe

    ReplyDelete
  7. meriahnya suprise box dia dapat. betul2 surprise ni..

    ReplyDelete
  8. banyaknya hadiah cuya..beruntung tau!
    heheee lepas ni hadiah dr sape pulak..jeng jeng jeng ^_^

    ReplyDelete
  9. Wow macam-macam ada dalam surprise box Cuya dapat. Tahniah! Seronok dapat hadiah daripada geng minat yang sama

    ReplyDelete
  10. waa..banyaknya hadiah..best2 pulak tu..tahniah

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. Selamat dah sampai.. Selamat membaca Cuya..

    ReplyDelete
  12. Wah bestnyaa 😍 banyak hadiah dapat . Alhamdulillah rezeki Cuya ☺️

    ReplyDelete
  13. Satu aktiviti yg boleh merapatkan LG silaturahim

    ReplyDelete
  14. wahh bestnya cuya!!! macam2 barang ada dalam tu!

    ReplyDelete