Tuesday, January 12, 2021

My First Giveaway by Blog Sal







TAMAT 8 FEBRUARI 2021






MCO 2.0 GIVEAWAY














From 12 January until 1st of February 







Jom ramai2 kita support blogger Anakdenesor!












Friday, January 8, 2021

Keputusan Pemenang 'Digital Arts Giveaway'


Assalamualaikum ,Hello Coconuts! Excited tak tengok tajuk dekat atas tu?

Hah...Masa yang ditunggu-tunggu akhir sampai juga. First of all, Cuya nak minta maaf sebab lambat announce, walaupun lambat beberapa hari serba salah juga rasa.Heheh

Sebelum Cuya umumkan pemenang, ingin Cuya maklumkan sekali lagi bahawa undian dicabut secara manual oleh ibunda Cuya yang tercinta. Jadi takde bias okay? Cuya tak pilih pemenang supaya bagi adil.
Dan Cuya minta maaf Cuya tak buat video cabutan undi sebab Cuya suruh ibu cabut undi malam-malam lepas kehadiran tetamu kami masa tu. 


Terima kasih kepada semua yang dah support Cuya! Tanpa anda,blog saya pasti kesepian.heheh

ANDA SPORTING,ANDA DAEBAK!

Mari kita teruskan agenda kita pada malam ini,


Ini dia..kotak undian!


Dah ready nak tahu pemenang????










ANDA



























SUDAH





























BERSEDIA???



































DRUMROLL PLEASEEEEEE





DOMDOMDOMMM






PEMENANG PERTAMA:





PEMENANG TEMPAT KEDUA:




PEMENANG TEMPAT KETIGA:






TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG!


Yang tak menang jangan sedih, akan ada lebih rezeki di masa akan datang. Sebelum ibu cabut undi,ibu dah baca doa khas , so siapa menang ni memang selayak layaknya menang. Ini lah rezeki yang Allah berikan pada mereka.

Korang jangan sedih,sebab akan datang, Cuya pasti akan buat giveaway macam ni lagi.Insha Allah kalau umur panjang..heheh



Pemenang boleh Ws Cuya di  www.wasap.my/60135800776

Berikan Cuya ,

Nama:
Link:
Pemenang no:



Baik,sehingga bertemu lagi!! Tahniah dan tahniah! 💖💖💖 Cuya loves youuu







Tuesday, January 5, 2021

Tamat Sudah 'Giveaway Digital Arts'.



Assalamualaikum,Hello Coconuts!


Alhamdulilah, telah berakhirlah sudah Giveaway Digital Arts yang telah Cuya anjurkan daripada 5 Disember 2020 hinggah 5 Januari 2021. Ambil masa setahun jugak tu  🤣🤣

Apa pon, Cuya mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang telah memberi sokongan kepada Cuya secara langsung atau tidak. Giveaway ini takkan berjaya tanpa sokongan anda!

Untuk pengumuman pemenang akan mengambil masa memandangkan Cuya buat cabutan undi secara manual.Cuya juga sedang menunggu maklum balas daripada peserta berkenaan undian mereka yang tak dapat dikenal pasti.

Lepas dah settle berkenaan kiraan undi,barulah Cuya akan meneruskan dengan cabutan undi secara manual.Dan Cuya bercadang untuk meminta bantuan Ibu Cuya yang tercinta untuk cabutkan undi ini. Lebih afdhol org kataa..kekekeke

Sementara tu,marilah kita blogwalking senarai peserta Giveaway Digital Arts.



Cuya ucapkan selamat maju jaya semuanya!!!



Monday, January 4, 2021

GIVEAWAY MINYAK HERBA ASMAK !!! (By Kak Ecah & Blog Naimy Art)

Seorang pemenang utama yang akan memenangi Minyak Herba Asmak 30ml bernilai RM39





?Pemilihan pemenang adalah secara rawak

?Giveaway akan tamat pada 1 Febuari 2021

?Pemenang akan diumunkan dalam tempoh masa 2minggu selepas tamat tarikh GIVEAWAY



JOM JOIN SEMUAAA!!!

Giveaway by ejulz & anakdenesor




Jom join semua!







Friday, January 1, 2021

Aku Menang 3 Giveaway!


Assalamualaikum Coconuts! Selamat Tahun Baru! Xinnian Kuaile!

Cuya ni sibuk dengan kerja melambak,jadi tak menyempat nak selalu update.Walaupun blog Cuya tak 'hot' tapi Cuya akan cuba hangatkan suasana dunia blogging dengan entri Cuya.

So, baru-baru ni jugak la Cuya ada menang giveaway.Bukan satu,bukan dua, tapi tiga giveaway!

Yang bestnya semua GA tu hadiah dia duit....hahhh..Sape nak bagi kan?

1)NEVER GROW UP  GA


2)Rashidahsheresimple Giveaway


3)Segmen Pencarian Bloglist Letops by Eza Boom Boom


Alhamdulilah dapat menang entri positif dan kreatif. Ngeh3...





Alhamdulilah atas rezeki yang Allah beri.Sesungguhnya inilah rezeki yang Allah beri tiada habis-habisnya...

Moga tahun baru in akan mendatangkan lebih banyak rezeki yang berlipat ganda buat Cuya dan pembaca blog Cuya.Amin..