Thursday, July 20, 2017

Mini stationery giveaway by mirzasyazwina






Dua tiga kucing berlari,
mana nak sama dengan kanggaru,
when you count until three,
i must say that i want join too!

Melati kuntum tumbuh melata,
sayang merbah di pohon cemara,
pemanis kalam awal kata,
awal bismillah pembuka bicara.



Belum cuba belum tahu,
sudah cuba baru tahu!
tuah ayam di kakinya,
tuah kita pada siapa?

Suka2 join sini,
Memeriahkanm giveaway ini,
ayuh semua join sekali,
ada rezeki tidak ketahui.



Apa syarat2 nya?

syarat-syarat giveaway :

 buat satu entry yang bertajuk mini stationery giveaway by mirzasyazwina

copy banner di atas dan link kan ke entry ni

follow blog ini https://dorayakino.blogspot.my/

follow instagram @mirzarohizat
                   @da.pok

jangan lupa tinggalkan link entry anda ke ruangan komen di blog okay 










 tiga file comel lotee

pemadam warna-warni

tiga keping sticker

wooden clip set

tiga batang pen

dua notebook

stapler

board

hadiah ni semua hanya untuk seorang pemenang sahaja.jadi siapakah yang bertuah tu?jom join ramai-ramai mana taw rezeki korang :)






Hadiah hebat2 belaka,
semuanya cantik gila,
kalau awak nak semua,
jom join sama!


\

Klik atas untuk tengok dengan lebih dekat!






Bunga seroja bunga kasturi,
Esok2 datang la lagi.


Rezeki semua dari Illahi,
Kepada tuan blog diberi,
Moga rezeki mencurah lagi,
Disayangi Allah dan diberkati.


Goodluck semua!






bye!