Wednesday, October 14, 2020

Komik MISI dah sampai!


Assalamualaikum,Hello Coconuts!

Pagi ni ada kelas Mandarin,tiba2 abang posto datang mari pulak. Jadi Cuya terpaksa la bergegas berlari anak ke pintu pagar.Dah la jauh daripada rumah.Ada lah dalam beberapa meter tapi Cuya masih perlu berlari.Hahaha


Komik Misi Cuya dah sampai!!!!



Yeayyy~ Alhamdulilahh..

Bacaan Cuya akan menjadi lebih seronok dengan kehadiran komik baru.Komik-komik ni dah lama keluar,baru sekarang Cuya dapat beli.Syukur sangat~

Banyak tau komik Misi, kalau korang tak pernah tahu, boleh la google.Tak pun follow if @skuadmisi. Dekat sana dia ada share link untuk beli komik Misi.Tapi Cuya cam biasa,beli kat shopee,lebih murah.hehe Agaknyala...Cuya agak je ! Hahahaha

Cuya tak fikir banyak untuk beli komik Misi sebab Cuya yakin,semua komik ni ada ilmu baru yang Cuya akan belajar.Percayalah! Start daripada Cuya baca komik Misi Motivasi, Cuya rasa semua buku ni ada motivasi tersendiri.Ayuh la beli buku Misi untuk anak-anak dan bacaan sendiri.

Sekarang semua di hujung jari sister~  >_0


Adios! :D

28 comments:

  1. Terbaik. boleh review satu per satu lepas ini haaha

    ReplyDelete
  2. kalau 5 komik macam tu selalunya berapa hari habis baca?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam sehari bole je uncle,tapi disebabkan saya tak suka baca straight sehari,

      dua tiga hari kejap je habis ,kalau saya tak tangguh2 la..heheh

      Delete
  3. Ambooiiii seronok nye budak kecik ni ^_^

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. hehe boleh lah..bulan ni bulan membaca..ada cabaran membaca

      Delete
  5. klu dah mmg suka buat collection, nak juga kan collect sampai habis

    ReplyDelete
  6. Wah banyak beli komik hehe. Dulu I pun suka baca and collect komik. Still simpan sampai sekarang 😆

    ReplyDelete
    Replies
    1. baca la sampai skrg..seronok laa...hehehe

      Delete
  7. Banyak koleksi komik cuya tu. Kalau dah minat memang seronok kumpul kan. Selamat membaca :)

    ReplyDelete
  8. wah seronok nya diaaa.. selamat membaca!! jangan lupa buat review nanti!

    ReplyDelete
  9. Jangan lupa buat review utk komik2 ni 😊

    ReplyDelete
  10. Yup.. semua komik misi memang ada motivasi tersendiri.. Tak rugi beli dan buat koleksi..

    ReplyDelete