Tuesday, October 13, 2020

Aku Bagi Suprise Box Pada Member Zaman Diploma

Assalammualaikum ,Hello Coconuts!


Harini Cuya baru sahaja hantar suprise box pada kawan zaman diploma dulu.Kalini bukanlah atas sebab untuk bertukar buku,tapi atas dasar suka-suka sahaja.Dia on,Cuya pun On jela...hehehhe

Jom tengok macam mana kotak suprise Cuya kali ni.Takdelah suprise mana,,tapi deko2 sikit2..hehehe

Bagi yang baru disini, jom baca entri Suprise Box yang lain!



Tengok tau video ni!




Apa macam? Okay tak suprise box kalini?
Kalini Cuya buat biasa2 je,ikut kata hati.

Tepek je apa yang ada.
Pembalut putih tu pun Cuya pakai yang untuk recycle punya.
Pakai je apa ada.HAHAHA


.
.
.
.
.
.
.
.
..

.
.
.
.
..
.
.

.
.
..

.
.
.
.
.
.
.

.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

..

.
.
.
.
..

.
..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

..
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.






TADAA!!


Nampak tak 3D effects tu.
Macam biasa,barang daripada obersee
Nak mencari kat kedai?Jangan harap dapat jumpa.
Sekarang semua dihujung jari sis.Hehe

Hadiah untuk kawan Cuya tu pun semua dari online shop.
Jangan lupa komen,share,like dan subscribe channel saya ya!

Cuya memang tak aktif mana youtube, tapi saja cuba-cuba.Hehe
Please support me!


Terima kasih sejuta lemon!

Adios Amigos~
 

39 comments:

  1. Kreaktif pembungkusan surprise box Cuya.

    ReplyDelete
  2. wow!! menarik cara cuya buat bidio tu..hehee..seiring tema hadiah dgn muzik tu hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..first time buat video montage cm ni...hehe

      Delete
  3. how can u be this creative! pinjam brain cell jap hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..hadiah daripda Tuhan maybe? cehh XD

      Delete
  4. Replies
    1. yes..ingatkan nak balut dalam tu..tapi takde masa..hahaha

      Delete
  5. Menariknya surprise box tu. Tema Halloween!

    ReplyDelete
  6. memang kreatif betul la cuya ni. ada theme pembungkusannya. :)

    ReplyDelete
  7. Wah cantiklah bungkusan nya 3D 😍

    ReplyDelete
  8. Hahahha kreatiff sangatt. Btw da subscribe channel cuya ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasihhh..tapi tula tk keluar notification

      Delete
  9. kreatifnyaaaa...meh kasi 1..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasiihh...hahaha..kena la exchange dengn blogger..keke

      Delete
  10. Ken yg baik mmg suka surprise ken dia. Cantik sgt pembalut tu

    ReplyDelete
  11. Hii nak tanya blog nih ada tukar apa2 ke sebab rasa macam lain daripada kali terakhir saya singgah (which is bulan berapa tah harituh). Mcm2 eh ada dalam suprise box nya... Bila dah ada duit sikit nanti nak buat jugaklah dengan member

    ReplyDelete
    Replies
    1. herm.Tahun ni saya tukar template,header dan susunan dalam blog..hehe perasan awak ya
      Haah,best tukar2 suprise box :D

      Delete
  12. kreatif la cuya ni.. menarik surprise box tu ;-)

    ReplyDelete
  13. amboi surprise box dia , iena nak bukak pun takot :D

    ReplyDelete
  14. Kreatif Cuya. 3D lagi tu. Seronoklah kawan yang dapat :)

    ReplyDelete
  15. wah kreatif la cuya tema vampyyy.. cute!!

    ReplyDelete
  16. Kreatifnya cuya! Background music dalam video tu pun macam sesuai dengan tema surprise box hehe

    ReplyDelete
  17. comel dan kreatif.. scary pula nak buka kotak tu.. hehehe

    ReplyDelete