Sunday, October 4, 2020

Puisi Adat dan Warisan



Assalamualaikum, Hello Coconuts!  Tadi, baru je upload video dekat youtube. Jadi Cuya nak share dekat sini la ya... 

Jangan lupa,komen,share dan subscribe!




Video ni adalah montaj untuk Kelab Warisan dan Kebudayaan di UITM Bandaraya Melaka.

Cuya adalah sebahagian daripada Kelab ni.hehehe

Jadi pendeklamasi puisi ini adalah Cuya.Sebab diorang tanya,siapa yang pandai berpuisi semua ni,Cuya cakap jela Cuya tahu juga sikit2. Setakat taram2 ni senang je. HAHAHA
Taram= Pakai hentam je!

Hope you like it! :D

Adios amigos!


20 comments:

  1. Eh... ini bukan taram ni... ini bukan kaleng2 ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA

      Yela uncle ni pakai taram je..janji ad bunyi..hehehe

      Delete
  2. hantam pun , sure cuya buat yg terbaik kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni sekali take je, bedal je buat...aslkan ada gayanya...hehhe

      Delete
  3. cuya study kat uitm melaka ke? kawan kai ada kat situ jugak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya kai,Cuya student sana...hehehe

      Wah ad kwn kt situ ya

      Delete
  4. wahh hebatnya Cuya <3 berbakat betul berpuisi

    ReplyDelete
  5. Waalaikumussalam. suara siapakah? chuya or kuya? ahaha

    ReplyDelete
  6. taram pun taram laa janji ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  7. Taram pun terer juga.. hehehe apapun all the best ya cuya!!

    ReplyDelete