Monday, November 26, 2018

Tuesday, November 20, 2018

Pemenang Segmen Saya Nak Buku Free by Cuya


Assalamualaikum dan selamat sejahtera.Hai!Lama tak jumpa kan?Adakah sudah terlewat untuk Cuya umumkan pemenang segmen Cuya?
Tanpe berlengah kan masa..mari kita umumkan pemenang utama!





Tahniah Tarmizi!Anda akan menerima sebuah Zine bertajuk A Gift For D'Cleft.


Dan bagi peserta lain yang dah pilih buku,anda layak menerimanya.Dan hadiah akan di pos selepas semua melakukan pembayaran postage.Saya pos pakai flexi dan pos laju.Korang nak mana,jadi pilih lah.

Semua pemenang dan peserta yang dah pilih buku,boleh ws saya di
CUYA - 0135800776

Sila beri

Nama:
Alamat:
Link Blog:
Tajuk buku dipilih:
Jenis pos :Flexi/Poslaju

Nanti saya akan beri no akaun bank saya untuk duit pengeposan.

Flexi lagi murah,memandangkan kebanyakkan pilih satu buku,saya syorkan Flexi.
Bagi yang tak pilih buku,terserah kalau nak pilih .Pape ws ya?

Sunday, November 11, 2018

Menang Top Komentar di Blog Bonde Zaidalifah

Alhamdulilah...rezeki kegigihan seketul Cuya terbalas.hehehe





Jom lawat blog BONDE :D

Menang Cash daripada bonde :D

PENGUMUMAN UNTUK PESERTA SEGMEN SAYA NAK BUKU FREE BY CUYA

Hah punya panjang tajuk entri kali ni.

Cuya cuma nak beritahu,sebelum ni di segmen Cuya,kene like FB dan follow blogger Ct .
Ni nak bagi link baru.Follow dia kay,,link lama dah rosak


Blog : cikroxa.blogspot.com

ok tu saja!Thank you :P



Wednesday, November 7, 2018

Sparepart Aku Milik Aku!



"Kau tu sparepart aku je..takyah lah berangan sangat"

"Yalah...sparepart pun lama2 kau jatuh betul-betul  kat aku baru tahu!"



Dah macam cerita novel lak kan?
Cerita sebenarnya Cuya ditolak seorang lelaki kerana dia mahu setia dengan makwe dia.KONONNYA LA...kau tengoklah setia dia tu sampai mana nanti.Herm!
Saya tak rugi apa,dan saya boleh move on. *Yakin aje*

Sebabnya ada sparepart.Eh!Bukan lah sparepart....sparepart tu macam kita ni jahat sangat lak....tapi saya ada berkawan juga dengan seorang jejaka lain.Tapi tula..dia pun tenggelam timbul.Tapi tak kisah lah, yang pasti..kite kene cepat2 cari pengganti.Jangan berduka,Allah buat semua ni ada hikmahnya.Kalau ada jodoh tak kemana  ye dok? Lagi pun i am still young..Takkan nak ingat kahwin je,mati pun kene ingat. *sentap!*

Tak nak cite panjang,doakan terbaik untuk seketul Cuya terus tabah dalam misi mencari jejaka idaman.Eh?  xD


Adios Muchachos!


p.s-tajuk ni senanya ada kaitan..but taknak cite..=P




Thursday, November 1, 2018

BELI BUKU RM25 UNTUK 30 NOVEL.


Hai semua.Lama tak pos entri.Hari ni seketul Cuya nak berkongsi cerita...

Ceritanya,Cuya saja merayau kat blog kak Sha ,nampak pula Jemari Seni tengah buat promo blind date untuk buku2 dia.RM25 UNTUK 30 NOVEL DIBERI SECARA RAWAK!

Postage pun RM25.

Kira total RM50 la...tapi still menjimatkan! Ayah kata...apa kau beli ni?Buku tak datang kan faedah.Then seketul Cuya pun membalas

"Ini demi pelaburan nasuha untuk akan datang! " Hahaha Entah ya entah tidak aku ni.

Oleh itu,saya nak berkongsikan gambar untuk tatapan pembaca sekalian.Sebahagian besar buku di bawah sama dengan apa yang saya dapat.Ini bukan gambar saya,ni copy je daripada FB.












Berminat untuk beli?PM no di atas.
PROMO SEHINGGA 11/11/18