Monday, October 12, 2020

Misi x MAP (Motivasi Alihan Pelajar)



30138212. sx318

Assalamualaikum,Hello Coconuts!

Cuya kembali dengan review komik yang baru.Kalini masih komik MISI tapi tajuk lain lak.Cuya ni memang gemar baca komik karya Nazry Salam dan Afiq Salam. Favourite teroks!

Baiklah..secara ringkasnya ini adalah komik Motivasi yang mengajar pelajar cara untuk belajar dengan lebih efektif.Banyak tips belajar yang dikongsikan dalam komik ni. Panduan yang diberi sangat bermanfaat dan boleh memberi pelajar hala tuju dalam mempelajari sesuatu perkara.

Apabila komik  motivasi bestseller bergabung dengan buku motivasi bestseller,maka berganda motivasi yang kita dapat!


Cuya sangat sarankan ibu bapa atau pelajar membeli buku ni.Sangat padat dengan motivasi dan tips-tips yang bakal mengubah cara pembelajaran seorang pelajar.


p.s-Harini Cuya baru sahaja borong komik Misi daripada Shopee, tunggu Cuya pos ya. >_0




13 comments:

  1. Lepas ini review sama yang baru borong tu haha

    ReplyDelete
  2. Shopee sekarang macam2 ada. Kedai serbaneka atas talian gitu. :)

    ReplyDelete
  3. klu good utk kids.. elok la parents beli kan kan

    ReplyDelete
  4. Komik yang bagus. At least sambil membaca boleh memotivasikan diri sekali kan.

    ReplyDelete
  5. Shopee? Seriously? Wahh 😍 saya nak terjah shopee la lepas ni nak survey komik juga hehe

    ReplyDelete
  6. Wah bagusnya Ada komik motivasicm ni

    ReplyDelete