Thursday, February 11, 2021

Swap Buku Dengan Geng Buku & Komik Baru sampai lagi!

Assalamualaikum,Hello Coconuts!

Kabare? Cuya kembali dengan segmen Swap Buku atau Exchange Books bak kata omputih...ngeh3..

Kalau korang baca entri Cuya yang lepas, Cuya ada swap buku dengan Geng Buku di Ws, 



Kalini,Cuya masih swap dengan orang yang sama. Syarat pertukaran,mesti lah komik2 tu cantik dan tak kotor.


Jadi Cuya tukar komik CUya dengan Siri Candy yang hangat ni..hehhe


Ni pula komik yang Cuya baru beli haritu...Alhamdulilah dah sampai..

Korang tahu tak jilid 5 komik ni dah out of stock,,lepastu orang bantai jual sebuah rm150 /170
Adoi..gilo amekk


Cuya ada mesej gempakstarz,kalau diorang nak reprint.Diorang kata dalam usaha...
harap2 ada rezeki la.Amin!




Hah,korang ada nak tukar komik ngan Cuya tak?
Syarat komik mesti cantik lagi....kalau korang berminat bole contact Cuya okay?


Chaw Chin Cau!


14 comments:

  1. Kebanyakkan komik out stock dah. Kalau jual dari kolektor agar keras gak harga dia haha

    ReplyDelete
  2. selalunya limited edition mcm ni, harga 2nd dia mmg nauzubillah !

    ReplyDelete
  3. Kai ada baca under 18 satu volume je tu pun tengah2 series sbb adik punya xD cerita tu best! bila baca post cuya ni tiba2 teringat dulu minat Kijiya tapi tak habis baca pun hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kijiya pon org jual mahal...haish bnyk tertinggl..hahaha

      Delete
  4. Serius kak shida dah berzaman xlayan komik cuya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. herm..entah2 nnti saya pon stop kot komik bila dah kahwin..kekeke

      Delete
  5. kalu reprint, nmpk nya kn beratur dpn kedai laa... tkt ter sold out lg😆

    ReplyDelete
  6. Pergh!! Suka hati je dia jual sampai rayus2 ye.. Tapi bukan komik je novel pun kalau rare memang harga melambung-lambung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak kak.novel pon cenggitu gak kan..melambung! haha

      Delete