Wednesday, February 24, 2021

Beli Headphone Baru dan Air Humidifier yang comel!



Assalamualaikum, Hello Coconuts!

Harini Cuya nak acah-acah review produk.Yang pasti Cuya review  suka-suka je.
Seperti tajuk di atas,Cuya baru sahaja membeli headphone baru dan air humidifier.
Eh, asyik beli headphone je! Almaklum la headphone haritu ada masalah sikit sebab Cuya rasa disebabkan kecuaian sendiri.

Tapi Cuya pergi hantar baiki headphone tu, tapi rasanya orang tu tak boleh baiki. Jadi Cuya tengah tunggu dia pulangkan semula headphone lama Cuya. Dahlah mahal..kejap je boleh pakai..sedih.
Cuya nak suruh ayah Cuya la baiki, mana tahu boleh elok balik.

Hah,back to the actual story, Cuya beli headphone dan air humidifier yang comel .Oh Cuya beli juga fragrance oil untuk air humidifier tu.



 Cuya beli bauan Ocean..tak try lagi,,tapi Cuya rasa okay je kot bau dia..
Cuya pakai pilih je..hehhe




Ni mode pertama air humidifier...Cuya pilih warna macam pinkish gitu.





Mode kedua lampu dia berpusing2 macam disko kau...hahahah

Tapi cantik...benda function..korang nampak kan wap diaa


Untuk headphone pon Cuya test dia bunyi nice,dan function very well..

Apa pon Cuya puas hati beli.
Beli kat shopee je...



Nah kat sini ja..

Kalau korang nak bole beli..^^Y

Boek..Cuya tengah menanti barang pos lagi..agak2 apa yang Cuya beli lagi ni ek? 
Nantikan~ 

Adios amigos!







15 comments:

  1. Alamak...tempting Ema..
    rasa nak beli yang kiut bear/raindeer tuu

    ReplyDelete
  2. Ok! Dah siap beli kat Shopee. Deisgn deer.. Hahahahaha
    🤣🤣🤣

    (^人^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi! Laju buat keje ya! kekekekek

      Delete
    2. I dunno la. my last 2 brain cells kata..beli ja..
      dah lama dah dalam cart. since a year ago. siap out of stock and restock balik pun belum beli lagi.

      nak aroma therapy

      Delete
    3. nak beli..beli je terus kan..jgn tunggu2..hehehe

      Delete
  3. samalah, saya punya headphone dulu pakai sekejap ja dah rosak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula..headphone kalau rosak,bukan semua boleh baiki kann

      Delete
  4. rasa macam nak letak air humidifier tula kat rumah sewa ni, rasa tenang sikit nanti hehe

    ReplyDelete
  5. i need headphoneeee ! thanks for suggesting

    ReplyDelete
  6. comelnyaaaaa air humidifier tuuu. mcm nak beli pulak.hehe

    ReplyDelete
  7. Lama tak pakai headphone. Biasa pakai earphone je sekarang. Senang bawa ke mana-mana

    ReplyDelete