Tuesday, February 23, 2021

Menyelam Mencari Siri Komik Magis Manis Coklat

Assalammualaikum,Hello Coconuts!


Macam biasa, entri Cuya takkan panjang-panjang... Cuya make it simple je kay harini.

Seperti yang korang tahu (kalau korang tahu la..hahahah) , Cuya merupakan penggemar komik.Komik apa2 sahaja. Dan sekarang ni Cuya sedang mengumpul siri lama-lama kepada komik bertajuk Magis Manis Coklat.

Bagi peminat komik, mesti tahu yang komik ni sangat popular dan kalau kita beli preloved dia memang agak mahal juga la.

Disebabkan sebelum ni Cuya beli siri yang baru sahaja, Cuya cuba untuk mencari siri lama komik ni.
Komik ni jilid dia merupakan alphabet A- Z. Alhamdulilah,dapatlah Cuya kumpul sikit-sikit. Yalah,bajet tak banyak. Haritu Cuya jumpa pun sebuah rm10. Padahal komik lama. Ya la, sebab dah tak produce lagi,tu yang diorang boleh up kan harga,betul tak?



Apa pon, disini Cuya tunjukkan siri Magis Manis Coklat yang berjaya Cuya kumpul hasil mencari die group jual beli komik di FB.Hehe



Sengaja Cuya save dekat youtube sebagai kenangan.Hehe..

Okay, Adios Amigos!


21 comments:

  1. Hai Cuya! eh eh comel pulak tengok komik nye hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai2! comel..tapi katanya komik seram..tapi tak seram mana..hahaha

      Delete
  2. wahhh best ke?.. dah lama tak baca komik.. last baca lawak kampus hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. not bad la..dia banyak cerita dalam satu buku tuu.

      Delete
  3. MMC from H to I dah ada ke? kat dlm tu ada cerita serba sedikit psl previous title... kalau nk baca MMC yg lama2, jemputlah dtg ke rumah��

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ada..yg tkde K,L,M jer..nak kena selam mencari lagi..hehhe

      Delete
  4. kai kumpul jugak komik ni dulu :D

    ReplyDelete
  5. Wkmsalam
    Jaman kecik2 dulu wak pun suka baca komik
    Sekarang dah tak berkesempatan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela..makin dewasa banyakkan komitmen kita wakk

      Delete
  6. baru dpt komik dari AD, nanti review :)

    ReplyDelete
  7. Selamat menyelam cari lagi 3 ya cuya!

    ReplyDelete