Wednesday, February 24, 2021

Aku Bagi Suprise Box pada Cik Roxa



Assalamualaikum..Hello Coconuts!

Cuya kembali lagi dengan entri suprise box...Oh rindunya nak buat~

Time ada bajet,time tengah rajin..boleh ar buat.Hehe

So kalini, Cuya bagi suprise box pada Cik Roxa kita.  Cik Roxa telah pun memilih  buku yang Cuya akan bagi, dan buku tu semua komik! Al maklumlah, yang ada stok kat rumah komik ja. Ngeh3....

So,kalini suprise box apa yang Cuya create?

Jeng jeng jengggggggggg




Kalini Cuya hasilkan tema Ugly Face of Horror.
Idea ni datang tiba-tiba bila CUya tengok baking paper Cuya dah buruk.

Jadi Cuya burukkan lagi dengan renyukkan kertas tu supaya bagi effect muka berkedut.
Asal boleh je!

dan tadi Cuya dah selesai tengok live Cik.Roxa...dia terkejut dengan box Cuya.

Cuya banyak tergelak je tengok live Cik Roxa\

Apapon..mission accomplished!

Baik,Cuya takkan post gambar.

Korang tengok sendiri ya dalam video. ngeh3.


Apa komen anda?

Kalau nak tengok Suprise Box yang lain,boleh cek dekat



Adios Amigos.. >_0




7 comments:

  1. Patutlah nampak kari tadi๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ rupanya tema horror. Tadi tengok jugak tapi tak berapa nak clear. bestnya dpt hadiah misteri๐Ÿ˜ƒ

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah jari yang dah tercabut...kikikiki..
      kitaorg exchange hadiah nanti

      Delete
  2. org yg creative mcm ni best buat exchange box.. huhu sbb tu i tak beranak nak ajak sbb my box will be just box haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala nak hias ikut suka je...tak hias pon tak pe,yang penting isi dia dan kita suka apa kita buat...^^

      Delete
  3. Kak cuba tgk entry bru sy. Sy letak dh link dgn video youtube sekali. Nanti kak click dia keluar youtube sy tq

    ReplyDelete
  4. wowwww. komik tuu nampak bestt.hehe

    ReplyDelete
  5. Uiii ada jari!!! Nice cuya! Kreatif!

    ReplyDelete