Saturday, February 27, 2021

Beli Bundle Set Koleksi Komik Zint dan Menang Giveaway Gempakstarz!


Assalamualaikum, Hello Coconuts!


Korang dah join belum giveaway Cuya yang berbaki beberapa hari ni?
Kalau belum jom join!


Nak join boleh klik banner ya




Semalam, Cuya terima parcel daripada Gempak Starz.Citenya Cuya beli Bundle Set Koleksi Zint dan jugak telah menang giveaway yang dianjurkan mereka semasa live di fb haritu. Alhamdulilah....



Ni merchandise dalam Bundle Set




Dapat autograph pelukis komik , Zint!!!!


Yeah..hadiah GA. Dapat buku nota, sampul buku dengan file


Ni Bundle set dengan hadiah. Buku Speeder 01 tertinggal.

Total rm60 untuk bundle set.

Cuya dah habis baca dah 4 buku kat atas tu...tinggal lagi dua je nak baca.
Maklumlah,pelukis feveret mestilah laju baca! heheh


Dan semalam Gempak Starz ada buat live lagi dan ada giveaway.
Cuya harap Cuya ada peluang lagilah menang.
korang doakan ya!

Amin..insha Allah...


Okay, adios amigos!


12 comments: