Saturday, January 25, 2020

White BBQ Crunch KFC, Sedap ke?


Assalamualaikum, Hello Bananas!

Harini,parent Cuya pergi kenduri aqiqah di Alor Gajah,jadi tinggallah Cuya berdua dengan abang.
Bila ibu balik,dia tanya dah makan belum?Of course la Cuya cakap belum,and time tu juga Cuya nak keluar dengan abang.

Abang tanya nak makan apa.KFC? Eh...Cuya kasi on satu kali!


Sampai je KFC,Cuya nampak  menu terkini KFC,so tanpa membuang masa (ceh!), Cuya pilih menu terbaru tu.Apa lagi kalau bukan,......WHITE BBQ CRUNCH


Image result for white bbq kfc




Rasa dia?Sedap!Macam BBQ chicken la..nama pon BBQ..kekeke..
Tak pedas pon walaupun warna dia merah gitu kannn..
Korang cuba la!


Cuya beli 2 pcs combo hanya RM15.90.
Nyum!


Cuya makan coselaw macam makan nasiii kauuuuu XD
Maklumlah mmang favourite! Hehehe

So,apa tunggu lagi geng...silalah try.Ngeh3  :3

2 comments:

  1. Waalaikumussalam. Oh kalau sedap, boleh la pi beli pasni. Hehe. Aritu takut2 jugak nak try 😁

    ReplyDelete