Tuesday, January 28, 2020

Lukisan Potret


Assalamualaikum,Hello Bananas!

Harini Cuya nak share lukisan potret yang Cuya masa sekolah menengah.Huish..dah beberapa tahun berlalu!Tapi Cuya simpan gambar...bila tengok lukisan ni,baru sedar...dah lama Cuya tak melukis..haish..tangan ni mesti dah kaku.Uhuk!



Tak silap Cuya,ni first time Cuya lukis potret untuk kelas seni.Hehe.

Bole lah daripada takde kan 😂


Ni pula lukis muka sendiri.Mata nak galak je!Kekeke


Lepas tu Cuya takde lukis potret sapa2 pon..hehe..
Malas yang amat tu.🙊🙊

Cuya tengok youtube,orang duk lukis2...tiber datang rasa rindu nak lukis.Nanti Cuya nak cari watercolour lah..boleh conteng2...hehehe


11 comments:

  1. while me, nak lukis bulat pun shaking. you're so talented.

    ReplyDelete
  2. @Warisan Petani
    Insha Allah

    @ray
    Takpe,melukis bole belajar..hehe

    ReplyDelete
  3. waalaikumussalam. cemburu kat orang yg ada bakat melukis ni. hehe :D

    ReplyDelete
  4. Eh!. Menjadik.
    Kak Mirror dulu minat juga melukis..
    Dah tua2 bakat terkambus..hihi..

    ReplyDelete
  5. berbakatnyaaaaa akak ni suka seni tapi tangan tu tak bsersen.
    lukis orang kesian kat orang tu hehe..

    ReplyDelete
  6. cantik lah... remind me this month Misa ada lukis juga untuk birthdya someone special since dia jauh sangat dari Misa...

    Nak post, memang tak mampu sekrang :'( nak sangat share Tapi, alahai... not now TT^TT

    ReplyDelete