Thursday, September 20, 2018

Lazada Shopathon Blogger Contest (Shopathon)


Hai semua,harini saya nak join Lazada Shopathon Blogger Contest sesi kedua pula.Moh la pakat join!

Tidak lupa untuk saya katakan akan ada Shopathon Sale pada 27 September 2018
https://www.lazada.com.my/pages/super-shopathon-sale/?hybrid=1 

Mari ramai-ramai serbu lazada!Pelbagai barangan menarik yang dijual di sana....






b. For the second session - Shopathon: pick three of your favorite brands on Lazada and tell us why you love them.





OPPO
Paling suka dengan brand oppo yang keluarkan fon yang berkualiti tinggi.Kamera fon oppo tersangatlah flawless gituuu.Saya sangat setia dengan brand ni walaupun ada pihak menyatakan tidak menggemari kualiti kamera Oppo.Whatever they say,i am gonna stay.Hehe




SHARP

Sekarang ni sangat suka kan sharp sebab barangan elektronik dia tahan lama dan tak mudah rosak.Jenama yang sangat dipercayai ramai.Terdapat banyak pilihan barangan elektronik yang dikeluarkan Sharp sendiri.







WATSONS

Ni yang saya paling gemar sekali.Saya suka setiap barangan yang dikeluarkan atau dijual dibawah jenama watsons.Dengan pencuci muka,shampoo, makeup dan sebagainya sangat sesuai untuk wanita seperti saya yang memerlukan barangan tersebut untuk harian saya.Sekarang ni nak beli barangan online je,mudah.Watsons ada pelbagai barangan di bawahnya dan semuanya mempunyai fungsi yang sangat berguna from head to toe.I really enjoy watsons.



Jom ke lazada Shopathon Sale!
https://www.lazada.com.my/pages/super-shopathon-sale/?hybrid=1 


11 comments:

Ika.S said...

All the best awak :)
Ika datang singgah sini.
https://ikashoid.blogspot.com/2018/09/book-haul-september.html

Cantik Sihat Semulajadi by Umi Nazrah said...

salam singgah. all the best! ^_^

Aiman said...

good luck for this contest

| blog aimanabdullah |

Anonymous said...

Asking questions are in fact nice thing if you are not understanding
anything fully, except this piece of writing provides pleasant understanding even.

Mrs. A said...

Wah! dia dah join la... Mrs. A pun plan nak join juga. Harap sempatlah cos this coming week busy sikit. Anyway Good luck ya ☺

Cik Tie said...

Gud luck ye

this ni3za said...

Good luck..menarik brng2 yg dipilih... =)

CikLa Shahril said...

Good luck.. Cikla pun join juga.

http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/09/lazada-shopathon-blogger-contest-session-2.html?m=1

Hafiza AizZawa said...

Good luck yer..

mamapp said...

Semoga berjaya ye cuya

ejulz said...

Gudluck :)