Tuesday, September 1, 2020

Syair Malaysiaku Tercinta


Assalamualaikum, Salam Sejahtera, Salam Merdeka! Masih tak terlambat lagi untuk seketul Cuya mengucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke -63.

Masih ingat tak Cuya ada sertai satu pertandingan sajak di ig? Belum tengok?
Nah! Link dia..--> SAJAK 

Dan pada masa yang sama..Cuya join syair di Youtube Aisyah Habshee menggunakan bait kata  yang sama seperti sajak tapi ditukarkan sedikit. Hah...Cuya nak tunjuk syairnya..

Maaflah Cuya buat syair ni main2,,jadi agak tak sedap.HAHAHAHA Sebab aisyah habshee kata dia buat pertandingan main-main2 je. Tengok tu..bila Cuya main2..kan tak terpilih.Malunya kanak2 pulak yang terpilih! ADUH! Dush! Dush! (tumbuk bertalu2 di muka)

Takpela..nama pun rezeki kan.Sekarang ni Cuya sedang menunggu result pertandingan di ig tu.Pape nanti Cuya update ya..

Maka dengan ini..terimalah Syair Malaysiaku Tercinta



Sorry Cuya letak link sahaja,kalau upload daripada lappy,lembab la hai..

enjoy!

Adios Amigos!


11 comments: