Friday, September 4, 2020

Menjadi Pemenang Giveaway Blogger Merdeka


Assalamualaikum ,Hello Coconuts.

Tadi Cuya dapat komen daripada blogger Hasrul Hassan yang Cuya dapat hadiah daripada Giveaway dia.
Cuya macam pelik, bila masa Cuya join giveaway ni? Rupa-rupanya Cuya ada share entri sajak Cuya reka tu. 

Untuk giveaway ni memang rezeki Cuya,sebab semua peserta dapat hadiah.Alhamdulilah...Rezeki tak pernah salah alamat .Syukur Alhamdulilah...\

Sorry la kalau entri Cuya pendek-pendek dua tiga hari ni. Sebab lappy Cuya macam problem,tak leh connect dengan wifi. Tapi apa2 pun Cuya akan ikhtiar kan untuk perbaiki laptop ni.

Till the next entry, adios amigos!


17 comments:

  1. Uncle pernah jumpa Hasrul Hassan in person... baik dan ramah orangnya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh Cuya first time tahu pasal blog dia..hehe

      Delete
  2. Tahniah cuya.. best oo hadiah dia

    ReplyDelete
  3. Tahniah cuya! kak shida pun join dan menang juga. yeay!

    ReplyDelete