Monday, September 28, 2020

Aku Dapat Suprise Box daripada Anak Denesor!


Assalamualaikum, Hello Coconuts!

Sebenarnya Cuya memang ada buat entri untuk Suprise Box..tapi Cuya hold sebab kak AD (https://www.anakdenesor.com/) belum pos.

So,di pendekkan cerita, Cuya buat exchange box dengan kak AD. Kak AD dah terima dah box Cuya,nak tahu box macam mana Cuya hantar? Kita tunggu dehhh...Suprise!

Harini Cuya memang tunggu parcel dari Kak Ad. Alhamdulilah..sampai sudah. Suprise box kak AD memang suprise betul! Siap ada tema gitu~

Sebenarnya penukaran kotak kejutan ni adalah untuk mengelakkan pembaziran buku yang tak dipakai.Jadi benda wajib yang perlu ada dalam kotak adalah buku.Barang lain terserah nak bagi apa.




TADAAAAAA!!



It's Halloween timeee!!

Cuya selalu excited kalau bab Halloween.Dulu kecik-kecik selalu tengok cerita berkaitan dengan Halloween.Dan teringin juga nak merasai suasana Halloween sendiri.
Eh korang tahu tak Halloween tu apa?Ala macam diorang sambut dekat luar negaraa...
\

Nak tahu,cari sendiri la..
Cuya nak buka suprise box ni! xD



Wuuuuu...Siap ada poems dalam kotak.Menarik2!
Cuya siap baca poems ni...Ada buat video,tapi taknak la tunjuk.HAHA!


Kreatifnya kak AD....macam buat buku2 spells,potions ..dan Trick Or Treat! Sungguh mengimbau memori Cuya dengan cerita omputih dulu2..Shaya Shuka!Shaya Shuka! 






Barang yang Cuya dapat:

💋3 buah novel English ( Dibalut dengan pembalut ala2 buku Spells dan Potions)
💋Buku nota (Besar) Best ni boleh tulis nota2..tapi sayang!
💋Buku nota (kecil) Bole tulis barang nak beli ke,nak plan something ke..heheh
💋Buku Doa Harian (Alhamdulilah...ada masa Cuya baca dan amalkan insha Allah)
💋Mask extension (Comel gilos..Cuya duk usha je benda ni kat blog kak AD)
💋Bangle (Cuya taip entri ni sambil pakai bangle ni..ngeh3)
💋Sampul duit yang di design sendiri oleh kak AD.Mantap!
💋Coklat!!! ( dah bagi ayah satu,ibu satu, Cuya  empat!HAHAHA tamaknya sister)

Sambil2 taip ni kunyah coklat kak AD ...heheh

Banyak gila kan barang kak AD bagi! Haish Cuya macam... " Aku bagi benda biasa-biasa je kat dia ya ampunnn"

BTW,ni first time Cuya main tukar2 suprise box.Best! Cuya planning nak buat exchange box juga dengan another blogger,guess whoo? Rahsia~  Tak sabar nak approach dia.hehehe Tunggu!

Alhamdulilah...Cuya bersyukur sebab diberi kesempatan untuk exchange Suprise Box dengan kak AD.
Kalau korang berminat nak exchange box ngn kak AD ,boleh contact dia dekat blog dia tau. Kak AD memang kreatif. Pertukaran kotak kejutan dengan blogger lain pon memang penuh kejutan!

Jom lawat Anak Denesor

TERIMA KASIH ANAK DENESOR!


31 comments:

  1. eh bestnya.... next time mungkin kita semua among blogger boleh buat camni kan. if ada yg organised, count me in 🥰

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom kak...bole tukr dengan kak nad..Anak denesor

      Delete
  2. Alhamdulillah, tahniah Cuya.. Seronoknya dapat hadiah.. Murah rezeki awak dengan si pemberi..

    ReplyDelete
  3. woww!!!! halloween theme! nak jugaa huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marilah bertukar2 dgn blogger lain...hehe join ngn kak AD,kak sha kasihku amani ke..hehe

      Delete
  4. Replies
    1. Jom la joinnnn tukar2 dgn blogger AD ,kak sha kasihku amani

      Delete
  5. bestnye surprise box....nak join juga la bila free...byk gak bku nak kasi clear ni....

    ReplyDelete
  6. Menarik hadiah. Memang terkejut dapat hadiah begini kan?

    ReplyDelete
  7. Wahhh bestnya, banyaknya hadiah :)

    ReplyDelete
  8. nice..sikit atau biasa2 tu tolak ketepi. keikhlasan itu yg penting

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah selamat sampai..
    pastt that bangle tu khas dari indonesia tau..heheh

    ReplyDelete
  10. Yeah!! Tema yang ohsem.. Isi dalam tu yang paling mengancam..

    ReplyDelete
  11. Baru nak tengok cuya deklamasi puisi. Hehe 😁

    ReplyDelete
  12. wahh bestnya tema halloween!! unik!!! best juga ye buat suprise box ni

    ReplyDelete