Tuesday, September 22, 2020

Komik Preloved Haul




Assalamualaikum,Hello Coconuts!

Kalau sesiapa yang dah biasa datang blog Cuya, mesti tahu Cuya banyak buat komik haul.
Kalini Cuya masih membeli daripada pendual yang sama, bagi sesiapa yang tak pernah tengok komik haul Cuya,boleh klik bawah ni ya.



Kenapa Cuya beli daripada penjual yang sama,sebab senang dalam satu Melaka je. Jadi Cuya senang nak suruh penjual ni COD. 

                                    


Komik yang Cuya beli

1)Kelab Benta Akademi Seiwa
2)Adikku Ayu
3)Helah Putar Belit
4)Rahsia Cinta Malam Purnama
5)Idola IKB13

The best part is buku2 ni semua masih dalam plastik dan nampak baru.
Pandainya Cuya pilih! hahahhahah

Kau ni Cuya,asyik beli komik je...udah2 la tu..

Eh!Komik ni pon pelaburan tau....nanti dah taknak baca jual jela balik,apa dahal..
Ngeh3

Baiklah...lepas ni kena sambung baca komik balik. 

Adios Amigos


16 comments:

  1. Sekarang cari preloved tu dah jadi satu trend. Jimat, murah. Dah habis baca jual balik. Gitcheeww~ :)

    ReplyDelete
  2. Memang yang preloved senang dan mudah dapat dan tak semestinya yang preloved tue barangannya tak berkualiti, kan..

    ReplyDelete
  3. lamanya tak layan komik..biasa skrg ni bukak ig gempak je..follow situ jela..da lama x beli komik

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe..tak layan komik,novel kan akk layan..heheh

      Delete
  4. bertambah komik koleksi ni, bestnyaaa

    ReplyDelete
  5. peminat komik sungguh ni. kalau akak, prefer novel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun minat novel kak...mana2 boleh..cuma sekrang fokus kat komik
      sebab senang nk dibaca..hehe

      Delete
  6. Cik TK ada rahsia cinta malam purnama je... Hehe.. mmg trend kan sekarang orang cari preloved

    ReplyDelete