Tuesday, September 8, 2020

Aku Ada Masalah Komen Guna DISQUS



Assalamualaikum ,Hello Coconuts!

Aduh..masalah..masalah..

Blogger mana mana yang guna DISQUS untuk komen di blog mereka,Cuya mesti mempunyai masalah untuk komen.Sehingga kini Cuya tak tahu kenapa,setiap kali nak komen kena verify email.Bila try verify, invalid emel pulak! pening sudah..

Cuya nak tanyalah,,kenapa korang suka guna disqus tu? Maaflah Cuya tak boleh komen blog korang yang guna Disqus..

Sekian,  Cuya yang hampa.

14 comments:

  1. tu la. disyorkan guna default blogger comment..memudahkan pengunjung nak komen, kan?

    ReplyDelete
  2. atie tak comment jgk if ada mcm tu.. its annoying

    ReplyDelete
  3. saya pun tak tahu kenapa org suka letak disqus kat blog dia. ♕Tiara Sapphire♕

    ReplyDelete
  4. Bila guna disqus comment2 jenis spam susah nak buat. Dan disqus lebih selamat di gunakan. Tetapi disebabkan terlalu selamat, macam-macam dia minta. sekian hehehe


    www.oohsenyum.com

    ReplyDelete
  5. tu la pasal..tak suka..lagi lagi bila verified bagai..pastu ada gak blogger yg suka letak fb komen..blog komen xde pulak...pening la..

    hey cuya..regarding english book..sis ada banyak..cuya nak tak?sis pos

    ReplyDelete
  6. sohea dari nak komen terus tak jadi aritu pernah try tak boleh send pun hahhaa

    ReplyDelete
  7. susah kan nak komen kalau mcm tu, sy pun terus tak jadi nak komen hahaha

    ReplyDelete
  8. Kadang-kadang ada juga hadapi masalah yang sama.. Bukan disqus je..

    ReplyDelete
  9. Rumit pakai disqus ni.. baik pakai default punya

    ReplyDelete
  10. kak shida pn sama..tp komen jelah..tgalkn url kite..xtahu kpe dorg guna disqus tu..xmesra alam..hahahaa

    ReplyDelete