Wednesday, September 23, 2020

Menang '520 GIVEAWAY BY GARAEKI'


Assalamualaikum,Hello Coconuts!

Alhamdulilah rezeki yang Allah beri tak pernah habis. Harini Cuya menang GA lagi .Boleh baca di entri 


Dan Cuya dah terima gift card tu and Cuya dah beli dah buku yang Cuya nak.Cepat giler kan? Hahahaha
Simpan lama-lama takut lupa.

Buku apa Cuya beli? Semestinya komik!  Tapi tula komik dia  terhad, sikit sangat pilihan. Disebabkan Cuya pernah terbaca review komik tu, Cuya pilih jela komik apa yang dah direview sebelum ni.

Okay,itu sahaja entri kali ni.

Adios Amigos!

18 comments:

  1. Tahniah ya,.. rezeki tu. komik nanti tu review sama haha

    ReplyDelete
  2. wow! tahniah cuya..rezeki september :)
    moga bertambah2 rezeki cuya dan pemberi :)

    ReplyDelete