Friday, September 25, 2020

Hadiah Giveaway Daripada Garaeki Dah Sampai!

Assalamualaikum,Hello Coconuts!

Harini banyak parcel sampai. Sebelum ni Cuya ada mention menang satu giveaway ni. (SINI)

Dan Cuya dapat gift card untuk BookXcess. So,Cuya beli buku komik! Sekarang ni macam dah sibuk beli komik je manjang.Komik apa tu?

Jeng ..jeng ..jeng...( Asyik jeng3 je dari tadi 😂)



Yeah! Bertambah lagi koleksi komik Cuya! Ngeh3..

Cuya sebenarnya tak tahu nak amik buku apa,jadi Cuya just skroll..skroll..ternampak buku yang ni.Cuya teringat ada orang buat review buku ni dekat Ig dan Youtube. Cuya pun macam, why not?

To Be Read Cuya dah bertambah la ni.Hehe


Okay, sehingga ke entri seterusnya. Adios Amigos!

27 comments:

  1. Wuuu bestnyaaaa!! Tahniahh kak Cuyaaa ;) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama kak Cuya comel!! heheh nanti dah habis baca pass kat Hana tau! hahah ;)

      Delete
    2. meyh la datang umah akk..ngeh3

      Delete
  2. Tahniah,Cuya. Bertambah lagi koleksi komik.

    ReplyDelete
  3. waahhhhh bestnyaaaa tambah koleksi lagi

    ReplyDelete
  4. bestnya :)
    lama dah kak shida tinggai baca komik huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pon baru je nak mula baca semula...hehe

      Delete
  5. Seronoklah menang lagi. Bertambah seronok beli komik pula.

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, berganda2 rezeki cuya ;)

    ReplyDelete
  7. tahniah cuya..

    btw haritu tanya ammi camna nak buat scroll dekat bloglist tu kan..cuya cuba tgk blog ni. haritu ammi pun refer kat 2 blogs ni utk buat. selamat mencuba

    1) https://www.rodiahamir.com/2019/01/tutorial-cara-buat-scroll-bar-Bloglist.html
    2) https://www.huhahuhajerr.com/2019/09/tutorial-cara-nak-buat-scroll-box-untuk-blog-list.html

    ReplyDelete
  8. Dua2 komik ini dalam list untuk dibeli.. hehehe Dua-dua menarik..

    ReplyDelete
  9. wahh tahniah!! dan bagusnya tambah koleksi komik!

    ReplyDelete