Thursday, September 3, 2020

Hadiah Daripada Blogger Shikin Razali Dah Sampai!

Assalamualaikum, Hello Coconuts! How are you? Hope you are doin great.

So harini, abang pos dah hantar hadiah daripada blogger Shikin Razali
Alhamdulilah sempena pemenang top komentar.Hadiah apa tu Cuya dapat?

Jeng..jeng...jeng...





Cuya dapat aloe vera gel dan jam tangan. Dua hadiah ni adalah atas kemenangan Cuya dalam Top Komentar sebanyak dua kali.Hehhehe...Rajin juga lawat blog kak shikin.

Terima kasih! Arigato gozaimase! Moga persahabatan di dunia blog akan berpanjangan :D

Kak shikin rajin juga share macam-macam fakta dan info penting.Jom korang lawat Shikin Razali!


Adios Amigos!


25 comments:

  1. Wahh menang top komentar. Tahniah. Rajin cuya blogging. 🥰

    Cantik jam tangan tu

    ReplyDelete
  2. Best tu dapat hadiah dari blogger. Cantik jam tu. Alhamdulillah rezeki Cuya. Tahniah!

    ReplyDelete
  3. yay! bestnya dpt hadiah! tahniah cuya :)

    ReplyDelete
  4. tahniah..

    thanks jugak kat cuya sebab rajin singgah blog ammi yg sendu tu

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, terima kasih pada Cuya kerana sudi jenguk jurnal akak.. :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. Tahniah Cuya.. makin cantiklah kulit cuya lepas nie..

    ReplyDelete
  7. Wahhh tahniah!!! Bestnya dapat hadiah!!!

    ReplyDelete
  8. wow..menarik hadiahnya. Tahniah cuya!

    ReplyDelete
  9. Tahniah cuya. Yeay.. Sonok dpt hadiah.. Hehe. Kat blog akak pun, takat ni cuya mendahului.. Kekal momentum, mana tau jadi top pengomen blog akak plak.. Hehe..

    ReplyDelete