Saturday, March 28, 2020

How People Describe Me?

Assalamualaikum,Hello Coconuts!
Harini Cuya nak share "How people describe me?" Game ni game yang "Reply Hi and i will describe you".Jom baca apa orang kata tentang Cuya





















Now you know me kan?Haha..Overall orang kata Cuya ni banyak cakap,peramah dan kelakar.Kalau nak tahu Cuya cane,macam diorang describe tula.Sama tak macam Cuya di blog?Maybe kurang nampak la sebab Cuya tak banyak menulis.Hehe

Korang lak,tak nak describe Cuya ke?hehe๐Ÿ™ˆ

11 comments:

  1. Waalaikumussalam. Oh ni challenge ke. Haha baru tau. Patut dok tengok ramai yg buat ๐Ÿ˜‚

    ReplyDelete
  2. Setiap orang akan menilai dengan dari kaca mata tersendiri. semoga happy selalu

    ReplyDelete
  3. my story was full of people posting this haha

    ReplyDelete
  4. Wah! Sumonya komen yang best2. Mesti antara feberet student nih

    ReplyDelete
  5. Wah.. banyak review cuya ni.. hehe

    ReplyDelete
  6. Cuya seorang yang comel ... That's how kak pip described Cuya.

    ReplyDelete
  7. Tak reti la nak describe sebab baru kenal. Hehe

    ReplyDelete