Friday, March 13, 2020

Menang Hadiah daripada Mamapipie!


Assalamualaikum,Hello Coconuts!

Beberapa hari yang lepas Mamapipie ada mengumumkan pemenang bagi giveaway yang dianjurkan dia dan rakan2.

result dia boleh tengok di sini ---> PEMENANG GIVEAWAY MAMAPIPIE

Good news,I won the mystery gift!

Tak sia2 la buat entri,tak menang duit takpe..Hadiah gini pon dah syukur sangat2.


Till then!



15 comments:

  1. Bestnyaaa..saya pun suka dapat hadiahh...walaupun bukan duit..hehe..tahniahhh ea

    ReplyDelete
  2. waaa... Minyak wangi Victoria Secret memang AWESOME!!.. Tahniah Cuya :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah~~ Best tak bau dia? sy ada yg Aqua Kiss. Bau serupa sabun mandi hahaha i like it sbb bau fresh je lol

    ReplyDelete
  4. Uih tahniah! Okay skrg jom join contest kat link bawah ni pulak... hihi (* ̄3 ̄)╭

    https://throughmyglasseskacamata.blogspot.com/2020/02/contest-saya-mahu-produk-creative.html

    ReplyDelete
  5. Tahniah, memang best dapat hadiah ni.

    ReplyDelete
  6. Tahniah cuya.. mewangilah cik cuya kita nie..

    ReplyDelete
  7. tahniah tahniah patut laa wangi smpi sini ;-)

    ReplyDelete
  8. Aishh cuya sori salah eja nama

    ReplyDelete