Friday, August 2, 2019

Result UPU dah keluar?


Assalamualaikum guys.
Apa habaq? Cek habaq baik je.Terasa lama tak posting sini kan?So kalau ada story nak diceritakan mestilah Cuya post sini .Hehe

Ceritanya Cuya dah cek result UPU Cuya.Dan ternyata...ada berita baik dan buruk.Apa yang baiknya?


Alhamdulilah Cuya berjaya mendapat tawaran.Ni berita baik lah...
Berita buruknya,Cuya dapat di Uitm KK 😂
Adoi jauh dia campak Cuya.Ottoke?😅

Dan dipendekkan cerita,Cuya memang takkan pergi KK tuuuu..Cuya minta transfer je.Doakan Cuya diluluskan,Cuya memang ad sebab munasabah untuk pindah.Moga dipermudahkan urusan...Amin ya Allah..


Korang lak dapat mana?Ada ke saudara mara yang dapat Uitm?Share le sikittt...


Sehingga berjumpa lagi di entri akan datang.Adios muchachos!


10 comments:

  1. wahhh , tahniah cuya . . study smart okey . semoge berjaya capai cita-cita :)

    ReplyDelete
  2. saya dulu takdapat upu. dapat rayuan je kat uum tapi takpi pun sebab result keluar hari jumaat, selasa dah kena daftar. memang tak sempat nak buat apa apa la hmmm... sedih gila masa tu sebab memang minat kos tu tapi tu lah bukan rezeki

    lepastu apply intake feb kat upsi and uitm. dapat dua dua. tapi masatu pilih upsi sebab dah bayar yuran upsi baru result uitm keluar

    kat uitm haritu dapat kos ni la

    oh by the way, goodluck. all the best

    ReplyDelete
  3. Tahniah,, adik sy dapat UMS labuan haha..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah I am so happy for you ! ^^

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..
    Salam ukwah dari saya untuk anda..
    saya sudah follow anda

    Jom follow blog https://www.iyaseo.id/

    Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
    Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
    Komen yang baik2 sahaja ye..
    Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..

    Terima kasih sekali lagi..ya

    ReplyDelete
  6. hai :) goodluck awak hehe terima kasih visit blog saya

    ReplyDelete
  7. Cuyaa... tahniahh.. ;) good luck ye kat tempat study :D

    ReplyDelete