Friday, July 26, 2019

Cuya dah konvo?


Assalamualaikum guys,nak cite ni...
14 Julai 2019 haritu Cuya konvo dengan kawan2.Nak dekat 7 bulan gitu jugak la tunggu konvo ni.Memang excited lah dapat konvo,yelah...akhirnya tamat jugak belajar kan.Alhamdulilah.....kami berjaya!

Style tak gantung jubah kat pokok.
Hang ado?😆





Cuba teka mana satu sayaaaaaa
Kalau betul saya bagi hadiah gula2..
Ngeh3🙈🙈



Saya seolah tak percaya yang saya dah sampai ke tahap ini.Ramai orang nak belajar,tapi tak berkemampuan.
Ada orang nak belajar,tapi otak lemah.
Kadang waktu macam nilah baru belajar bersyukur dengan apa yang kita perolehi.
Nikmat Allah beri tu tak terkira,tapi kenapa kita tak sedar?Kenapa kita nak bandingkan hidup kita dengan orang lain yang lebih gah?

Alhamdulilah saya dikurniakan dengan kawan kawan yang pelbagai sikap.

Pemurah macam Liza
Nakal macam Qeela
Sporting macam Amira
Penghibur macam Ira
Pencerita macam Aisyah
Gila2 macam Kak Fit
Tegas macam Farzana
Pandai macam kak Hani

Nama2 yg disebut ni yang paling dekat  masa belajar dan masih keep in touch.Yang lain bukan tak rapat,cuma kita belum dekat.Tapi aku akan ingat korang sentiasa.

Terima kasih semua untuk setiap apa yang korang berikan padaku.Moga Allah memelihara kamu semua dan Allah mendakap kamu sentiasa dalam ingatanNya.

I love you and please love me back. 😍🙈🙈😍



18 comments:

  1. Haiii.. dari politeknik merlimau ye? hari tu pun ika pergi adik convo :D apa punn, tahniah tauu.. good luck jugakk yee :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah..
    Alhamdulillah kerana dipermudahkan sehingga ke tahap ini. Tidak semua org berpeluang utk melanjutkan pelajaran. Semoga terus berjaya dunia akhirat.

    ReplyDelete
  3. Tahniah, awakkk. Seronoknya dah konvo. Tak sabar rasanya nak konvo nanti hehe 😁

    ReplyDelete
  4. tahniah Cuya :)
    salam kenal dari Ira.

    ReplyDelete
  5. Thanks for sharing youyr thoughts on what iss
    socal media marketing. Regards

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat Cuya 👩🏻‍🎓👏🏻😎

    ReplyDelete
  7. Tahniah kak cuya!! macam mana perasaan bila dah grad? hehe

    https://mylittlestoryi.blogspot.com/2019/07/do-you-listen-to-kdrama-ost.html

    ReplyDelete
  8. congratss sis.. strive for more excellent ye.. follow sini #427

    ReplyDelete
  9. Everyone loves what you guys are usually up too. This sort of clever work and exposure!

    Keep up the amazing works guys I've you guys too mmy blogroll.

    ReplyDelete
  10. time konvo memang best. tahniah cuya :D

    ReplyDelete
  11. wahhhh tahniah tahniah. ada kawan kawan yang baik pun satu rezeki

    ReplyDelete
  12. Congratulations on your convocation :)

    ReplyDelete