Saturday, August 24, 2019

Review: Focallure Eyeshadow

Assalamualaikum semua.Harini Cuya nak review produk daripada China yang sebelum ni viral jugak lah digunakan oleh Youtuber yang minat makeup ni.


Cuya beli dari Shopee.Dah lama dah beli,tapi jarang pakai.Kira macam masih baru jugak lah.Rasanya dulu harga berbelas je kot?


Warnanya tersangat lah pigmented dan memang ori from China.Setahu Cuya ,US jual focallure cuma pembuatannya di China.


  Nah!sebesar2 mata Cuya bagi tengok pigmen dia.Lawa kan?Warna sangat terang dan saya suka sangat!hehehe

Very recommended product!
So sesiapa yang tercari2 eyeshadow yang lawa dan pigmen tinggi bolehlah beli daripada focallure.Make sure beli daripada store dia yang asal.Murah babe!

Search je focallure,nanti keluar lah.

Okay sampai sini saja.Sehingga bertemu lagi!

6 comments:

Ain Syahirah said...

haah..kan sekarang shopee tgh ada promotion 9.9 sale. Ada gak survey eyeshadow kat shopee and terjumpa Focallure nie. Harga dia memang affordable and mampu milik. Dia punya lipstick pun murah.. tapi, sekarang ktgh survey lagi nak beli yg mana..

Shuhaida said...

terjebakkkk... nak beli jugak...hehehe

Afifah Addnan said...

murah and pigmented nyaa. colour pon cantik cantik. tapi palette i dua ni tak luak dah setahun lebih dah ni lol.

// afifahaddnan.com

Melur myler said...

Cuya kena try foundation dia best terokkkk nak nangis

Farhana Jafri said...

Dah la murah, cantik pulak tu warna dalam palette tu!

mamapp said...

Cntik Dan menarik