Tuesday, August 13, 2019

Ujian itu Datang Tiba-tiba

Assalamualaikum semua.Apa habaq?Cuya sihat je.Tapi orang lain yang tak sihat.One of my family members jatuh sakit tapi takdelah teruk.Tapi ada operation jugalah.
Macam tajuk di atas,ujian.

Ujian tu Allah nak hadirkan bila2 masa sahaja,tanpa mengira siapa atau di mana.Sekarang pun ujian untuk Cuya,sebab Cuya masih menanti result untuk masuk U.Walaupun result asalnya sudah keluar,tetapi Cuya sedang tunggu result untuk permohonan ke U lain.Diharapkan pembaca blog ni dapat mendoakan Cuya mendapat tempat di U yang dingini Cuya.Harapan Cuya tersangatlah tinggi.Kalau boleh hari2 nak call U tu untuk tahu perkembangan terkini result Cuya.Herm...moga dipermudahkan.

Apa2 pun,kita sebagai manusia biasa jangan sesekali berputus asa atas ujian yang diberi.Mungkin ujian ini akan membawa kita ke satu level yang tinggi di sisi Allah.InsyAllah mudah mudahan...







No comments:

Post a Comment